banner101

Kazmaz’dan Passolig Tepkisi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Disiplin Kurulu eski Üyesi ve Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz, Passolig uygulaması ile sadece ilgili bankaya kar elde edileceğini belirterek, uygulamanın saçma olduğunu dile getirdi.Remzi Kazmaz,...

Kazmaz’dan Passolig Tepkisi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Disiplin Kurulu eski Üyesi ve Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz, Passolig uygulaması ile sadece ilgili bankaya kar elde edileceğini belirterek, uygulamanın saçma olduğunu dile getirdi.
Remzi Kazmaz, Rize Basın Merkezi’nde kendisi tarafından hazırlanıp karşılıksız olarak tüm hakları Çaykur Rizespor’a devredilen Çaykur Rizespor Belgeseli’nin tanıtımını yaptı. Kazmaz, basın mensuplarının da sorularını yanıtlayarak, son günlerde Çaykur Rizespor taraftarının da tepkilerine neden olan Passolig uygulamasını değerlendirdi.
Kazmaz, uygulamanın saçma olduğunu belirterek, “Sporda şiddetin ve düzensizliğin önlenmesine dair çıkartılan 6222 sayılı kanun ile sağlanamayan futbol güvenliğinin Passolig uygulaması ile sağlanacağının iddia edilmesi saçmalıktır. Banka kartı ile güvenlik sağlanamaz. Ancak bankanın kasası doldurulur. Bu sistem ile banka bir anda 10 milyona yakın müşteri potansiyeline ulaşmıştır. Kart başı 15 TL’lik bir ücreti kasasına koymuştur. Passolig ile amaçlanan sanal bilet uygulaması ile de sağlanabilirdi. Passolig, gezi olayları sonrası hükümetin taraftarın kitlesel olarak ortaya koyduğu siyasi tepkilerin önlenmesi için atılan bir adımdır. Bugün bizim taraftarımız da tepkisini ortaya koyuyor. Demokrasi ve fikirlerin özgürce ifade edilmesi açısından bunlar güzel şeylerdir. Ancak Passolig tepkisinde yönetimin hedef alınması düşündürücüdür. Bu tepkide yönetimin hedef alınmasını doğru bulmuyorum. Uygulamaya tepkimizi göstereceğiz. Uygulamaya duyduğumuz tepki takımımızı desteklememize engel olmamalı. Gerekiyorsa bu kartı alacağız. Maçlara gidip takımımızı destekleyeceğiz. Ancak uygulamanın iptali için de mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0