Kartal, Galatasaray ve Beşiktaş'ın başvurusunu değerlendirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray ile Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile yapacağı maçın da kendi maçları ile aynı saatte oynanması için TFF'ye yaptığı başvuruyu değerlendirdi.

Kartal, Galatasaray ve Beşiktaş'ın başvurusunu değerlendirdi
banner98
 Galatasaray ile Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile yapacağı maçın da kendi maçları ile aynı saatte oynanması için TFF'ye yaptığı başvuruyu değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Futbol federasyonu başkanının bu açıklamasından sonra neden itiraz etmediler de, bunu şimdi dile getirip maçın aynı saatte oynanmasını istiyorlar ben bunu anlamış değilim" dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu. Bursaspor karşısında avantajlı bir skor elde edip finale kalmak istediklerini vurgulayan İsmail Kartal, "Finalde de kazanıp kupayı müzemize getirmek istiyoruz. Emre'ye bugünkü antrenmanda tedavi amaçlı 1 gün daha izin verdik. Genel anlamda takımımızın çoğunluğunun Perşembe akşamı Bursaspor ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına hazır hale geleceğini düşünüyoruz. Belki Emre Belözoğlu yetişemezse onu hafta sonu oynayacağımız İstanbul Başakşehir maçına yetiştireceğimizi düşünüyorum. Onun haricinde bütün oyuncularımın Perşembe günü oynayacağımız maça hazır olduklarını düşünüyorum" dedi.

"BİZ PAZARTESİ GÜNÜ MAÇIMIZI OYNAYACAĞIZ, ONUN HARİCİNDE DE BAŞKA GÜN MAÇ OYNAMAYACAĞIZ"
Galatasaray ile Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile yapacağı maçın da kendi maçları ile aynı saatte oynanması için TFF'ye yaptığı başvuru değerlendiren Kartal, "Galatasaray ile Beşiktaş kendi oynayacakları maç ile bizim hafta sonu oynayacağımız Başakşehir maçının aynı saatte oynanmasıyla ilgili Federasyona bir müracaatta bulunmuşlar. Futbol federasyonu başkanı bu konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulundu. 'Maçlar belirlenen tarihlerde oynanacaktır, ancak ligin son haftası bütün maçlar aynı saatte oynanacaktır' demişti. Futbol federasyonu başkanının bu açıklamasından sonra neden itiraz etmediler de, bunu şimdi dile getirip maçın aynı saatte oynanmasını istiyorlar ben bunu anlamış değilim. Biz Pazartesi günü maçımızı oynayacağız, onun haricinde de başka gün maç oynamayacağız. Herkes bunu bilsin. Son haftalara gelindiğinde böyle bir karar alınmışken, bu kararın değiştirilmesi talebine ben bir anlam veremiyorum. Bunun altında da neden böyle şeyler arıyorlar anlamış değilim. Madem böyle bir düşünceleri vardı, niye daha önce böyle bir müracaatta bulunmadılar? Biz Pazartesi günü federasyonun belirlediği tarihte maçımızı oynayacağız, gerisi bizi ilgilendirmiyor" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0