Kartal: 'Daha akılcı oynadılar'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 'Akhisar Belediyespor maçta bizden daha istekli oynadı. Daha akılcı oynadılar. Yakaladıkları pozisyonları gole çevirmeyi bildiler' dedi.

Kartal: 'Daha akılcı oynadılar'
banner98
 Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisar Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Fenerbahçe gibi ofansif tarafı güçlü ve gerektiğinde 4 kenar forvetle oynayabilecek kadar güçlü bir rakibe karşı mücadele ettiklerini kaydederek, "İlk hedefimiz rakibi durdurmak, sonra silahlarımızı yansıtmaktı. Bilal’in bugün iyi oynaması, bugün bizi çok iyi noktalara getirdi. Bilal’in bu oyun iştahı sayesinde Fenerbahçe gibi bir rakibi yenip, altın değerinde bir 3 puan aldık. Gekas’ın da tabi şarkıyı güzel söylemesi galibiyeti getirdi” diye konuştu.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, iyi hazırlandıkları maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Kartal, “Akhisar Belediyespor maçta bizden daha istekli oynadı. Daha akılcı oynadılar. Yakaladıkları pozisyonları gole çevirmeyi bildiler. Biz değerlendiremedik. İkinci yarıya daha temkinli yaklaşmayı beklerken, yediğimiz golle demoralize olduk. Pas hataları yapmaya başladık. Rakibimizin oyunu ortaya çıktı. Rakip iyi mücadele etti, tebrik ediyoruz. Biz de iyi mücadele ettik. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kartal, “Oyunlar içinde zaman zaman düşüşler çıkışlar olabilir. Biz şu anda teknik ve fiziksel olarak baktığımız zaman takımın her geçen gün yükseldiğini görebiliyoruz. Elimizdeki verilere göre takip ediyoruz. Sakatlıklar var diye bahanelere sığınmayacağız. Belki günümüzde değildik, yenildik” dedi.
Bir gazetecinin, günün en iyileri olan Gekas ve Bilal’e önlem alınıp alınmadığı ile ilgili sorusunu da yanıtlayan Kartal, “Bizim tarzımıza uygun olmayan yeterli derecede topu yere indiremedik. Oyunu dengeleyemedik. Dengelediğimiz zaman bir anda lüzumsuz, geriden uzun toplarla oynamaya başladık. Bu dönen toplarla rakibimizin öndeki hızlı adamları çabuk oyuncularıyla boş alanlar buldular. Onlar da yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirdiler. Maçı kazandılar, bundan ders çıkaracağız” cevabını verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0