banner101

İsmail Kartal istifa etti!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin son haftasında oynanan Kasımpaşa maçı sonrası istifa ettiğini açıkladı.

İsmail Kartal istifa etti!
 Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin son haftasında oynadıkları Kasımpaşa maçı sonrası istifa ettiğini açıklayarak, "Keşke şampiyon olarak ayrılsaydım" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, istifa ettiğini açıkladı. Kartal, şampiyon olsa da olmasa da takımdan zaten ayrılacağını ifade ederek, "Bundan 1,5 ay önce başkanımız ile görüştüm. Başkan bana beraber devam edeceğimizi söyledi. Çok fazla devam etmek istemediğimi anlattım. Dünkü toplantıda hem Fenerbahçe camiası hem de kendim için bir şey olması lazımdı. Bırakmam gerektiğini söyledim. Fenerbahçe'deki teknik direktörlük görevimi bıraktım. Keşke şampiyon olarak ayrılsaydım. Ama nasip buraya kadarmış. Ekibime ve oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ben başkanla 1,5 ay önce görüştükten sonra şampiyon olsak da bırakacağımı yakın çevreme söylemiştim. 74 puanla ligi ikinci bitirdik. Güzel bir sezon geçirdik" dedi.

"YABANCI OYUNCULAR GİTMEK İSTEDİ"
Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırının takımın dengesini bozduğunu aktaran Kartal, "Bu kurşunlanma hadisesi takımın dengesini bozdu. Yabancı oyuncular gitmek istedi. Onları motive etmek zor oldu" şeklinde konuştu.

Türkiye Kupası'nda Altınordu ile oynadıkları maçta yaşanan kötü olayları hiç unutmadığını ifade eden İsmail Kartal, "Tribünde 50-60 tane Fenerbahçe taraftarı vardı. Altyapıdan da 5 tane oyuncu sahadaydı. O taraftarların hem aileme hem de genç oyunculara yaptığı hakareti ölünceye kadar unutmayacağım. Ama ben bir Fenerbahçeli olarak hep dik durdum, bırakıp gitmeyi düşünmedim. Yalnız bırakıldık. İmkanlarımız kısıtlıydı. Ekonomik anlamda da sıkıntılar vardı. Transfer yapamadık. Zaman zaman oyuncuların alacaklarını ödeyemedik. Ama bunları sağda solda konuşmadık. Görevi de bırakıp, kaçıp gitmedik. Şampiyon olarak ayrılırız diye dua ettim. Ama nasip değilmiş" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0