İngiliz basını Chelsea’ye övgüler yağdırdı

Chelsea, Galatasaray'ı deplasmanda 2-0 mağlup ederken, çeyrek finale yükselen ingiliz ekibinin performansı beğeni kazandı.

İngiliz basını Chelsea’ye övgüler yağdırdı
banner98

İngiliz basını, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Chelsea, Galatasaray'ı deplasmanda 2-0 mağlup ederken, çeyrek finale yükselen ingiliz ekibinin performansı beğeni kazandı.

İngiliz basınında Chelsea - Galatasaray maçını manşetlere taşırken, mavilere övgüler yağdırırken, sarı-kırmızı ekibin ise darbe aldığını yazdı. The Guardian gazetesi “Chelsea, Eto'o ve Cahill sayesinde Galatasaray'a darbe vurdu" başlığını atarken, ayrıca Avrupa kupasında mücadele eden son İngiliz kulübü olduğuna belirtti. Daily Mail gazetesi ise Galatasaray'ın Avrupa'nın en iyi 16 takımlarından biri olduğunu ancak, maçta çok kötü bir futbolla elendiklerini vurguladı.

İngiliz basınında Chelsea - Galatasaray maçı ile ilgili haberler şöyle:

The Guardian: Chelsea, Eto'o ve Cahill sayesinde Galatasaray'a darbe vurdu”

Daily Mail: “Mourinho, Eto'o ve Cahill ile çeyrek finale yürüdü”

The Telegraph: “Chelsea, erken bulduğu golle turu sağlamlaştırdı. İkinci golün ardından da disiplinli bir oyunla turu kucakladı”
The Times: “İstanbul'da oynanan ilk maçta 1-1 berabere kalan Chelsea, Samuel Eto'o ile çeyrek final kapısını aralayıp, Gary Cahill ile de bileti kaptı”
The Independent: “Chelsea'nin güzel bir oyunla galip geldi”
Express: “Chelsea, Galatasaray karşısında kolay bir galibiyet aldı”

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0