Güvenç Kurtar Galatasaray’a şans tanımıyor

Güvenç Kurtar, TGRT Haber’de katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulunarak Galatasaray taraftarını da kızdıracak iddialarda bulundu.

Güvenç Kurtar Galatasaray’a şans tanımıyor
banner98
 TGRT Haber’de yayınlanan Hakan Dede’nin moderatörlüğünü yaptığı ‘Tarafsız Saha’ programına konuk olan teknik direktör Güvenç Kurtar çapıcı açıklamalar yaptı… Kurtar, programda Galatasaray taraftarını da kızdıracak iddialarda bulundu. 

Kurtar programda yaptığı konuşmada, “Spor Toto Süper Lig’de 4 takım şampiyonluğa oynar… Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor… Bunların arasında kim şampiyon olamaz derseniz. Galatasaraylılar bana kızabilir ama gerçeği söylemek durumundayım, bu transferlerle hepsi şampiyon olur da en az ihtimal verdiğim takım Galatasaray’dır. Şampiyon olamayacak bir takım olarak Galatasaray’ı görmemde ki; neden ise transferin bitmesine 6 gün kalmış, halen ihtiyacı olan bölgelere yeterli transferleri yapamadığı için söylüyorum. Galatasaray 3 kupa almış ama yönetiminde sıkıntı var. Cüneyt Tanman istifa etti. Başkanın kardeşi geldi. Burak Yılmaz sorunu var. Forvet alınacak mı alınmayacak mı? Melo ayrı problem” diyerek gerekçelerini sıraladı.

Trabzonspor’u ise beklediğinden daha iyi bulduğunu belirten kurt hoca, “Trabzonspor’un transferleri tam oturmuş… Beşiktaş’ı Trabzonspor maçına göre yorumlamamak lazım. İyi kadroları var. Fenerbahçe’nin ise ilerleyen haftalarda takım olgusunu yakalayacaklarına inanıyorum. Galatasaray bu kadrosuyla Şampiyonlar Ligi’nde de çok fazla bir şey yapamaz. Yeni transferler gelirse, çok ta geç kalınmasına rağmen ligde o zaman bir şeyler yapabilir” diyerek. Ligdeki favorisinin Fenerbahçe’nin olduğunu iddia etti. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0