Giresunspor, Adana Demirspor Maçı Gergin Bitti

PTT 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor ligin 2. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor’u konuk etti.Giresunspor’un 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonunda takım oyuncuları arasında gergin anlar yaşadı.Karşılaşma sonunda...

Giresunspor, Adana Demirspor Maçı Gergin Bitti
banner98
PTT 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor ligin 2. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor’u konuk etti.Giresunspor’un 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonunda takım oyuncuları arasında gergin anlar yaşadı.
Karşılaşma sonunda değerlendirmelerde bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci “18 haftadır ilk defa sahamızda kaybediyoruz. Biraz seyirci gerdi. Tabi seyirci her zaman haklıdır. İlk yarı topu yere indiremedik. Yerden oynayamadık. İlk 20 dakika istediğimizi yaptık fakat golü bulamadık. Ligin daha başıdır, düzeleceğiz. Bu çocuklar ölmüş bir takımı ayağa kaldırdı. Bunu unutmamak gerekir. Yapılanlar yakışık alınan şeyler değildir. ” dedi.
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise “Öncelikle Giresunspor’u geçen sezon ki şampiyonluğundan dolayı kutluyorum. İyi bir kadro oluşturmuşlar. Maçta bizim kültürümüz olmayan şeyler yaşandı. Maçın hakemi iyi bir maç yönetmedi. Bu oyuncular bizim oyuncularımız. Maç kazanılır kaybedilir. Fakat adaletli maç yönetilmelidir. Bakacaksın, gördüğünü vereceksin. Oyuncuları tebrik ediyorum. Oyuncu, insan puanlardan daha önemlidir" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0