GELECEĞE YATIRIM

BURSA- Spor okulları ile çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan Yıldırım Belediyesi, geleceğin yıldızlarının aile ortamında sağlıklı yetişmelerine olanak tanıyor.

 GELECEĞE YATIRIM
banner98
 Sağlıklı yaşamın bir gerekliliği olan sporu her yaştan Yıldırımlının yapmasını sağlamak adına sportif etkinlikler düzenleyen Yıldırım Belediyesi, özellikle çocukların okul yaşamının yanında bir spor dalıyla ilgilenerek yetişmesini öncelikli hizmetleri arasında görüyor. Bu kapsamda Yıldırım Belediyespor bünyesinde oluşturulan spor okullarında binlerce çocuk geleceğin yıldızı olmak için yeteneklerini keşfediyor. Futbol, cimnastik, basketbol, karate, yüzme, voleybol, tenis, tekvando ve satranç olmak üzere 9 farklı branşta düzenlenen spor okullarıyla çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durarak
sağlıklı bireyler olarak yetişmesi amaçlanıyor. 2004 ile 2010 yılları arası doğumlu çocukların katılabildiği voleybol kurslarında 70 öğrenci eğitim görüyor. Yıldırım Belediyesi Mimarsinan Spor Salonu’ndaki kurslarda çocuklara temel voleybol eğitiminin yanı sıra toplu ve topsuz oyunlar oynatılarak fiziksel gelişimlerinin sağlıklı olması amaçlanıyor. Salı ve perşembe günlerinin yanı sıra haftasonları da gerçekleştirilen kurslara Yıldırımlı çocuklar da yoğun ilgi gösteriyor.
Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0