Galatasaray, Fenerbahçe Derbisi Öncesi Moral Bulmak İstiyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği’ni mağlup ederek Fenerbahçe derbisi öncesi moral bulmak istiyor.

Galatasaray, Fenerbahçe Derbisi Öncesi Moral Bulmak İstiyor
banner98
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği’ni mağlup ederek Fenerbahçe derbisi öncesi moral bulmak istiyor.
Ligde zor günler geçiren ve birçok sorunla boğuşan Galatasaray, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in göreve başlamasıyla 7 maçta 6 galibiyet alarak büyük bir çıkış yakalayan Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Ligin ikinci yarısında 7 maçta yalnızca 2 galibiyet alan ve deplasmanda da 8 maçtır kazanamayan Aslan, Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda Başkent ekibini mağlup ederek bu seriye son vermek istiyor. Sarı-kırmızılı ekipte, Teknik Direktör Orhan Atik’in de son maçı olacak. Pro Lisans sahibi olmadığı için Atik’e verilen süre Gençlerbirliği maçı ile sona erecek. Atik yönetimindeki Galatasaray, Başkent ekibini devirmek ve Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etme adına üst sıralara tırmanmak istiyor.
GALATASARAY BU SEZON 5 MAÇTA GOL YEMEDİ
Geride kalan 24 haftada 10 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 8 beraberlikle 5. sırada bulunan Galatasaray Avrupa kupalarına gitme yolunda mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Gençlerbirliği ise 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 10. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda 49 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 35 gol gördü. Öte yandan sarı-kırmızılılar ligde bu sezon 5 maçta kalesinde gol görmedi. Başkent ekibi ise 26 gol kaydederken, 29 kez de kalesini gole kapatamadı.
ASLAN DEPLASMANDA 8 MAÇTIR GÜLMÜYOR
Deplasmanda son olarak ligin 7. haftasında Medipol Başakşehir’i mağlup eden sarı-kırmızılılar, 8 maçtır galibiyet yüzü göremedi. Ligde kötü günler geçiren ve 24 maçta 10 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 8 beraberlik ile 38 puanla 5. sırada bulunan Aslan, Gençlerbirliği’ni deplasmanda devirerek hem bu seriye son vermek hem de ligin 26. haftasında evinde ağırlayacağı Fenerbahçe maçı öncesi moral depolamak istiyor.
Öte yandan sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları süren Sinan Gümüş, Hamit Altıntop ve Sabri Sarıoğlu, Başkent ekibi karşısında forma giyemeyecek.
Sarı-kırmızılılar, bugün saat 16.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Ankara’ya hareket ederek maç için Başkent’te kampa girecek.
Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak Gençlerbirliği - Galatasaray mücadelesi yarın saat 16.00’da başlayacak ve karşılaşmada Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek’in yardımcılıklarını ise Orkan Aktaş ve Kemal Yılmaz yapacak.
Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2016, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0