banner101

Fernandao: ‘Kupalar kaldırmak istiyorum’

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fernandao, sarı-lacivertli forma altında kupalar kazanmak istediğini söyledi.

Fernandao: ‘Kupalar kaldırmak istiyorum’
 Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı futbolcu Fernandao, kulübün televizyonuna konuştu. Yeni sezon öncesi hazırlıklarına ve çalışmalara değinen Fernandao, “Aslında şaşırdığımı söyleyebilirim. Çok etkilendim buradan. Başarıya ulaşmak için her imkan var. Güzel bir tesis ve güzel bir çalışma ortamı mevcut. Hedeflere ulaşabilmek için her imkan var. Burada olmaktan dolayı mutluyum” diye konuştu.

"FENERBAHÇE’Yİ HEDEFLERİNE ULAŞTIRMAK BENİM EN BÜYÜK HEDEFİM"
İşine konsantre ve her zaman daha iyisini yapmaya çalışan bir futbolcu olduğunu belirten Fernandao, "Her zaman en iyi olmaya ve daha iyisini yapmaya çalışan oyuncuyum. Kendimi bu şekilde tanımlıyorum. İşine konsantre ve kararlı birisiyim. Saha içinde ve saha dışında arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum ve çalışacağım. Büyük hedefleri olan bir oyuncuyum ve Fenerbahçe gibi yüksek hedefleri olan bir takımdayım. Fenerbahçe ile kupalar kazanmak en büyük hedefim. Fenerbahçe’yi hedeflerine ulaştırmak benim en büyük hedefim” şeklinde konuştu.

"DÜNYA’NIN EN BÜYÜK TAKIMLARINDAN BİRİSİNDEYİM"
Dünyanın en büyük kulüplerinden birine geldiğinin vurgulayan Fernandao, "Türkiye’ye ilk geldiğim günlerde burada iyi bir iş çıkarıp, büyük bir takımda oynamayı hedefliyordum ve bunu başardım. Kendimi işime verdim, başarılı oldum. Şu anda Dünya’nın en büyük takımlarından birisindeyim” dedi.

"KARİYERİMDE BAZI ZORLUKLAR YAŞADIM"
Ne istediğini bilen birisi olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Her zaman futbol aklımda vardı. Kariyerimde bazı zorluklar yaşadım. Bunlara rağmen bir şekilde istediğimi başardım ve futbolcu oldum. Arkadaşlarımla her zaman futbol oynardım ve bir gün bu esnada bir menajer beni gördü ve denemek istediğini söyledi. 19 yaşından sonra futbolcu olma şansını elde ettim. Şu an mutlu olduğum bir yerdeyim" diye konuştu.
Galatasaray’a attığı golün en beğendiği gol olduğunu belirten Fernandao, Romario ve Ronaldo’nun da en beğendiğini isimler olduğunu söyledi.

Türkiye ligine iyi adapte olduğunu belirten Fernandao, "Yarışmacı bir lig. Ayrıca hakemlerin kararları farklı yorumladığını gözetledim. Bu sene yeni takımımla yaptığımız çalışmalarla daha üst noktalara geleceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

"GOL KRALI OLABİLECEK HER İMKANA SAHİBİM"
Geçen yıl attığı 22 golle ligde gol kralı olan ve sportif direktör Terraneo ile girdikleri bahiste en az 2 fazlasını atması hatırlatılması üzerine Fernandao, "Bu yüzden beni aldılar. Çalışmalarıma en iyi şekilde devam edeceğim. Bu işin de yolu çalışmaktan geçiyor. Gol kralı olabilecek her imkana sahibim. Kendimde de bu gücü hissediyorum" dedi.

Ailesinin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Brezilyalı golcü, sözlerini şöyle tamamladı:
"Onların güvenini hissediyorum. Beni gayet iyi tanıyorlar. Neler yapabileceğimi biliyorlar. Yüksek arzuyla buraya geldim. Bu takıma yardım etmek istiyorum. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Destekle çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum." 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0