Fenerbahçe Ülker NBA takımlarına karşı

Fenerbahçe Ülker, Euroleague Basketball World Tour 2015 kapsamında NBA’in güçlü takımlarından Oklahoma City Thunder ve Brooklyn Nets ile karşılaşmak üzere ABD’ye gidiyor.

Fenerbahçe Ülker NBA takımlarına karşı
banner98
 Sarı lacivertliler, 5 Ekim tarihinde Barclays Center’da Brooklyn Nets ile mücadele ettikten sonra, 9 Ekim tarihinde Chesapeake Energy Arena’da Oklahoma City Thunder ile karşılaşacak. Fenerbahçe Ülker, Euroleague Basketball World Tour 2015 kapsamında oynayacağı iki karşılaşma ile üst üste dördüncü sezonda da NBA takımları ile mücadele etmiş olacak. Bu karşılaşmalar, sarı lacivertlilerin Amerika’da oynayacağı ilk mücadeleler olarak da tarihe geçecek.

BİR NBA TAKIMINI MAĞLUP EDEN İLK TÜRK TAKIMI

Fenerbahçe, daha önce 2012 yılında Boston Celtics ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da karşılaşmış ve mücadeleden 97-91 galip ayrılarak, bir NBA ekibini mağlup eden ilk Türk takımı olmuştu. Fenerbahçe Ülker, 2013 yılında Oklahoma City Thunder’ı ağırlamış ve karşılaşmadan 95-81 yenik ayrılmıştı. Sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon ise San Antonio Spurs ile Ataşehir’de karşılaşmış ve mücadele 96-90 Spurs galibiyetiyle noktalanmıştı.

Fenerbahçe Ülker’in 5 Ekim tarihinde karşılaşacağı Brooklyn Nets ekibinde, daha önce üç sezon boyunca sarı lacivertli formayı giyen Bojan Bogdanovic de yer alıyor. Nets’in yıldız isimleri ise Joe Johnsonve Brook Lopez.

NBA’in en değerli oyuncularından biri olan Kevin Durant’ın de formasını giydiği Oklahoma City’nin kadrosunda Russell Westbrook ve Serge Ibaka da bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0