banner102

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ilk 11'leri belli oldu. Maç kaçta başlayacak?

Dev derbi geldi çattı. Fenerbahçe 17 yıldır sahasında yenilmediği ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk ediyor. Maçta İlk 11'ler belli oldu. Kadrolarda büyük sürpriz var. İki takım arasındaki bu akşam gerçekleşecek olan maç 384. derbi maçı olacak.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ilk 11'leri belli oldu. Maç kaçta başlayacak?
                                                                       FENERBAHÇE 0-0 GALATASARAY

(Maç saat 20:00'da başlayacak ve anbean sitemizden de canlı aktarılacaktır)

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 

Dev derbiye taraflar şu 11’le çıkacak:

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Neustadter, Josef, Van Persie, Volkan Şen, Alper, Sow

Yedekler: Fabiano Ribeiro, İsmail Köybaşı, Aatif Chahechouhe, Miroslav Stoch, Salih Uçan, Fernandao, Emmanuel Emenike

Galatasaray: Muslera, Sabri, Hakan, Serdar Aziz, Carole, Tolga, De Jong, Bruma, Sinan Gümüş, Sneijder, Eren Derdiyok

Yedekler: Cenk, Yasin, Selçuk, Podolski, Chedjou, Semih, Cavanda.

DÜNYA DERBİSİNDE 6 YIL SONRA BİR İLK

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği derbi maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar otobüslerle Kadıköy'e geldi. Deplasman yasağının kalkmasından sonra yaklaşık 6 yıl aradan sonra Kadıköy'de derbi izleyecek sarı-kırmızılı taraftarlar, geniş güvenlik önlemleri altında otobüslerle Ülker Stadı'na ulaştı.

Galatasaray'ın gelişi için yüzlerce polis düzen aldı. Galatasaray taraftarları ve takımının stada giriş yapacağı bölgede kuş uçurtulmadı.     

Fenerbahçe ve Galatasaray stada giriş yaptı

Süper Lig’in 11. haftasında bu akşam Ülker Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçı için takımlar stada giriş yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında bu akşam Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Derbinin başlamasına az bir süre kalırken, her iki takımı taşıyan otobüsler stada geldi. Sarı-kırmızılı takımın gelişi sırasında herhangi bir olay yaşanmadı.

Cüneyt Çakır’ın yöneteceği derbi saat 20.00’de başlayacak.

 

KADIKÖY'DE GALATASARAY TAKIMI VE TARAFTARI

SNEİJDER'DEN DERBİ KARŞILAŞTIRMASI

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Sneijder, Inter formasıyla büyük başarılara imza attığı eski takımının vatandaşı Frank de Boer'e yeterince şans vermediğini ifade ederek, "Inter Moratti'nin kulübü satmasıyla bitti. Ben de Inter'e her şeyimi verdim, kalbimi ortaya koydum ama kötü bitti. Kendimi üzerine basılmış gibi hissettim" dedi.

Sneijder, İtalya'ya tekrar dönmesi ihtimali hakkındaki soruya ise, "Sanmıyorum, kavga ederek ayrıldım İtalya'dan. Ama AC Milan'da oynamak benim çocukluk hayalim. Kariyerimi bitirmeden önce orada Milan'da oynamak isterim. Yaşım ilerledi ancak hala orada oynayabilirim" şeklinde yanıt verdi.

Hollandalı oyuncu Türkiye Süper Ligi ve İstanbul'daki hayatı için de "Türkiye'de iyiyiz. Ailem İstanbul'da olmaktan mutlu. Türkiye ligi sanıldığından daha zor ve rekabetçi bir lig" yorumunda bulunurken iki şehir derbisini karşılaştırırken Türk derbisi için 'tutkulu' ifadesini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2016, 19:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0