Engelli Şahinler, Süper Lig Yolunda

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi’nde mücadele eden ve 16 haftada sadece 2 yenilgi alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig hedefine emin adımlarla...

Engelli Şahinler, Süper Lig Yolunda
banner98
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi’nde mücadele eden ve 16 haftada sadece 2 yenilgi alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerliyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1. Lig’de fırtına gibi esiyor. Ligin ilk yarısını 11 galibiyet 2 yenilgi ile kapatan, mavi-beyazlı basketçiler, ligin ikinci yarısında rakiplerini farklı yenerek 3’te üç yaptı. Takımın başarısıyla gurur duyduğunu belirten Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, bünyelerinde birçok branşta hizmet verdiklerini, ancak tekerlekli sandalye basketbolun ayrı bir önem taşıdığına dikkati çekti. Liderin bir puan gerisinde 30 puanla ikinci sırada yer aldıklarını belirten Kulüp Başkanı Osman Toprak, “Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının hem belediye nezdinde hem de kulüp nezdinde ayrı bir yeri var. Bu takım bizim vazgeçilmezimiz. Onursal Başkanımız Fatma Şahin’in de önemli destek verdiği engelli basketbol takımımız, 1. Lig’de oldukça başarılı. Sezon sonunda hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmak için emin adımlarla ilerliyor. Bu hafta sonunda cumartesi saat 12.30’da deplasmanda Aydın takımıyla oynayacaklar. Bu maçı da kazanarak seriyi devam ettireceklerine inanıyorum. Bu başarıda emeği olan herkesi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
TAKIM AYDIN’A GİTTİ
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin 17. haftasında cumartesi günü saat 12.30’da deplasmanda Aydın Engelliler ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan mavi-beyazlılar, deplasmandan galibiyetle dönerek seriyi devam ettirmek istiyor. Aydın maçını oynamak üzere şehre giden Gaziantep ekibinde morallerin yüksek olduğu gözlenirken, oyuncular galibiyet sözü verdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0