banner101

Demirtaş Stadı'nda oynanan amatör maçta olaylar çıktı

Birinci Amatör Lig'i 2. Grup'ta mücadele eden Tütünspor ile Gemlik Çotanakspor arasında oynanan maçta olaylar çıktı.

Demirtaş Stadı'nda oynanan amatör maçta olaylar çıktı
Birinci Amatör Lig'i 2. Grup'ta mücadele eden Tütünspor ile Gemlik Çotanakspor arasında oynanan maçta olaylar çıktı.

Demirtaş Stadı'nda oynanan ve iki kırmızı kartın çıktığı maçta gergin anlar yaşandı. Özellikle ev sahibi takımda Osman Saran’ın kırmızı kartından sonra tribünler karıştı. Maçın bitiminden sonra yine olaylar çıktı. Maçın bitiş düdüğü ile her iki takım oyuncuları saha ortasında birbirine girdi. Araya hakemler ve yöneticilerin girmesi ile Tütünsporlu oyuncular soyunma odasının yolunu tuttu.

Bu defa da sahadan henüz çıkmayan Gemlik Çotanaksporlu oyuncular ile tribünler arasında tartışma yaşandı. Gemlik Çotanaksporlu bazı oyuncuların tribünlere koşup kavga etmesi olayın daha da büyümesine neden oldu.

Su şişeleri ve küfürler havada uçuşurken, bazı taraftarlar sahaya indi. Çocukların da bulunduğu maçta olayların daha da büyümesinin polis tarafından önlenmesi olası faciayı engelledi.

Saha ortasında da itiş kakışlar yaşanırken, bazı oyuncuların yerlerde sürüklendiği görüldü. Araya giren polis ekipleri olayların daha da büyümesini engellerken, stada çok sayıda çevik kuvvet ekibi de sevk edildi.

Taraftarlar olayların daha da büyümemesi için polis ekipleri taraftarları stattan çıkarırken, Gemlik Çotanaksporlu oyuncular ise soyunma odasına indi. Polis ekipleri stat yanında geniş güvenlik önlemleri aldı.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2013, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0