Çin’de İlk Madalya Judo’da Geldi

Gençlik Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden Milli sporcu Melisa Çakmaklı altın madalyaya uzanırken, Oğuzhan Karaca ise bronz madalya elde etti.Çin’in Nanjing kentinde gerçekleştirilen Gençlik Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden Milliler...

Çin’de İlk Madalya Judo’da Geldi
banner98
Gençlik Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden Milli sporcu Melisa Çakmaklı altın madalyaya uzanırken, Oğuzhan Karaca ise bronz madalya elde etti.
Çin’in Nanjing kentinde gerçekleştirilen Gençlik Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden Milliler önemli başarılara imza atıyor. Geride bıraktığımız yıl Ümitler Dünya Şampiyonası’ndaki başarılı müsabakalarının ardından Gençlik Olimpiyatı’nda yarışmaya hak kazanan Melisa Çakmaklı ve Oğuzhan Karaca, Çin’de de performanslarıyla dikkati çekiyor.
44 kiloda tatamiye çıkan Melisa Çakmaklı, ikinci turda Ekvadorlu Pamela Quizhpi’yi, yarı finalde de Japon rakibi Honoka Yamauchi’yi mağlup etti. Finalde ise Azeri Leyla Aliyeva’yı yenen Çakmaklı, altın madalyayı kazanan taraf oldu.
55 kiloda ise Oğuzhan Karaca bronz madalya kazanarak, Milliler’in Nanjing’teki ilk madalyasına uzanma başarısını gösterdi.
Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2014, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0