banner102

Bursaspor’a Fenerbahçe Maçında Taraftarından Muhteşem Destek

Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakaya yoğun ilgi gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar bu sezon ilk kez stadyumu doldurdu. Karşılaşma öncesinde tezahüratları ile takımlarına destek veren taraftarlar, yaptıkları şovlarla ortaya...

Bursaspor’a Fenerbahçe Maçında Taraftarından Muhteşem Destek
Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakaya yoğun ilgi gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar bu sezon ilk kez stadyumu doldurdu. Karşılaşma öncesinde tezahüratları ile takımlarına destek veren taraftarlar, yaptıkları şovlarla ortaya renkli görüntüler çıkarttı.
Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftanın kapanış müsabakasında Atatürk Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Zirvede uzaklaşmak istemeyen Şenol Güneş’in öğrencileri bu müsabakayı kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Fenerbahçe ise, maç eksiğiyle Beşiktaş’a kaptırdığı liderliği müsabakadan 3 puanla ayrılarak yeniden oturmak istiyor.
TARAFTARLAR İLK KEZ STADYUMU DOLDURDU
Öte yandan yeşil-beyazlı taraftarlar bu sezon ilk kez bir lig maçında stadyumu doldurdu. Bu zamana kadar oynanan maçlarda passolige tepki gösterdikleri için gelmeyen taraftarlar, zorlu Fenerbahçe maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 20 bin Bursaspor taraftarı karşılaşma öncesinde oyuncularının lehine tezahüratlarda bulunarak, oyunculara yumruk şov yaptırdı. Ayrıca atkı şov da yapan taraftarlar ortaya renkli görüntüler çıkarttı. Stadyumda yerini alan az sayıdaki Fenerbahçe taraftarları da takımlarına destek veriyor.
BURSASPORLU TARAFTARLARDAN VOLKAN DEMİREL’E TEPKİ
Bursaspor taraftarları karşılaşma öncesinde Volkan Demirel’e tepki gösterdi. Geçtiğimiz hafta Türk Telekom Arena’da oynanan milli maçta kendisine küfür edildiği gerekçe göstererek maça çıkmayan tecrübeli kaleciye yeşil-beyazlı taraftarlar ‘Vatan haini Volkan’ şeklinde tezahüratlar yaptı. Fenerbahçe taraftarları ise Volkan’a sahip çıkarak, lehine tezahüratlarda bulundu.
HOLMEN VE TRAORE KADRODA YOK
Bursaspor’da Fenerbahçe maçı öncesinde Samuel Holmen ve Bakaye Traore kadroya alınmadı. Holmen’in Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki anlaşma gereği kadroda olmadığı öğrenilirken, Traore’nin de milli takımdan yeni döndüğü ve yorgun olduğu için kadroya alınmadı. Fenerbahçe de ise sakatlıkları bulunan Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz Bursa maçı kadrosuna alınmadı.
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0