Bursaspor Başkanı Ali Ay’dan Taraftarlara ’Stadyumu Doldurun’ Çağrısı

Bursaspor Başkanı Ali Ay, taraftarlardan destek isteyerek, "Bu stadyumu daha dolduramadık. İnşallah Antalya maçından da galip geliriz. Ardından Kasımpaşa maçını bu stadyumda 45 bin kişi ile oynamak istiyoruz.

Bursaspor Başkanı Ali Ay’dan Taraftarlara ’Stadyumu Doldurun’ Çağrısı
banner98
Bursaspor Başkanı Ali Ay, taraftarlardan destek isteyerek, "Bu stadyumu daha dolduramadık. İnşallah Antalya maçından da galip geliriz. Ardından Kasımpaşa maçını bu stadyumda 45 bin kişi ile oynamak istiyoruz. Bütün Türkiye’ye örnek olalım. Küfürsüz tezahüratlar, atkı şovlarımızla bütün Türkiye’ye Bursaspor’un ne olduğunu gösterelim" dedi.
1993 yılında Mardin’de vatani görevini yaparken şehit düşen Abdülkerim Bayraktar ile geçen yıl 11 Mart’ta vefat eden kardeşi Fehmizat Bayraktar’ın isimleri, Bursaspor’un yeni stadyumunun kapısına yazıldı. Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları arasındaki efsane dostluğun mimarı olan Bayraktar kardeşlerin anısını yaşatmak adına Güney Tribünü’nde bulunan kapıya yazılan isim bedelini de, bu özel durum nedeni ile Bursaspor yönetimi karşıladı. Açılışa Bursaspor Başkanı Ali Ay, yöneticiler ve yeşil-beyazlı taraftarlar katıldı. Bursaspor’un sahibinin taraftar olduğunu ifade eden Ay, “Bizim taraftarımızın simgesi, çok sevdiği şehit Abdulkerim ve kardeşi Femizat Bayraktar kardeşler hakkın rahmetine kavuştu. Bizim sembolümüz olan bu arkadaşlar için taraftarlar kendi arasında para toplayıp, Teksas tribünün olduğu kapıya isimlerini vermek istemiş. Biz de, ‘Böyle bir şey olmaz. Yönetim olarak bu durumu biz üstleniyoruz, parasını da biz vereceğiz’ dedik. Bizden önceki yönetimler bedavacılığa alışmış. İnşallah bizden sonraki yönetimler de vermeye devam eder” diye konuştu.
"TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLALIM"
Ankaragücü ile uzun sürelerdir dostluklarının olduğunu belirten Ay, “Bu dostluk ilelebet devam edecektir. Bunu da sağlayan iki tane rahmetli kardeşimiz. Bu kapıya onların isimlerini vermek yakışırdı. Bu kardeşlerimizi bugün rahmetli olmasaydı küfre kesinlikle karşı olacaktı. Eğer kemikleri sızlasın istemiyorsanız, bu kapının devamlı açık olmasını istiyorsanız, haklı veya haksız küfür olayını kaldırmamız lazım. Bursaspor’u seven bu şekilde davranmak zorunda. Aksi takdirde yöneticilerin katkılarıyla bu işler olmaz. Bursaspor bu yüzden çok büyük paralar kaybediyor. Bütün taraftarlar bize gelip destek olsunlar. Bu stadyumu daha dolduramadık. İnşallah Antalya maçından da galip geliriz. Ardından Kasımpaşa maçını bu stadyumda 45 bin kişi ile oynamak istiyoruz. Bütün Türkiye’ye örnek olalım. Küfürsüz tezahüratlar, atkı şovlarımızla bütün Türkiye’ye Bursaspor’un ne olduğunu gösterelim” şeklinde konuştu.
Başkan Ay’ın açıklamalarının ardından Abdulkerim ve Fehmizat Bayraktar kardeşlerinin ismini taşıyan kapının açılışı yapıldı. Ay, yöneticiler ve taraftarlar ardından kapının önünde basın mensuplarına poz verdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0