Bilic'ten flaş açıklama!

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor mağlubiyeti sonrası, 'Gelecek sezon bana Beşiktaş'ı çalıştırmak için şans verileceğini sanmıyorum' dedi.

Bilic'ten flaş açıklama!
banner98
 Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor mağlubiyeti sonrası yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Oldukça üzgün olduğu görülen Bilic,'Gelecek sezon bana Beşiktaş'ı çalıştırmak için şans verileceğini sanmıyorum. İstifa ile ilgili kameraların karşısında konuşacak değilim. Profesyonel şekilde bir iş yapıyorum. Bu durumu kulüple oturup konuşacağız.' dedi.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞA VEDA ETTİ 

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Osmanlı Stadı'nda Torku Konyaspor'u ağırlayan Beşiktaş mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Bitime iki hafta kala lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 7'ye çıkan siyah-beyazlıların matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmadı. 

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Sinir bozucu bir akşam yaşıyoruz. Üzücü bir akşam yaşıyoruz. Bizim adımıza çok büyük bir hayal kırıklığı ama yine de oyuncularımı tebrik ediyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Yeteri kadar iyi oynayamadık kazanmak için ve oyun içinde de aslına bakarsanız birçok şey aleyhimize gelişti. Çok iyi oynamadık, bunu kabul ediyorum ama oyunu bizim lehimize geliştirecek fırsatlar yakaladık ama futbolda birçok kez olduğu gibi bu fırsatları kullanamadık ve oyunun gelişimi bizim aleyhimize devam etti. Son 3 maçtaki performans ve sonuçlar bizim için ciddi bir darbe, ciddi bir şok. Akhisar maçından sonra söylediğim gibi şimdi de aynısını söylüyorum. Tüm sorumluluk bana ait, kulüp için gerçekten üzgünüm, taraftarlarımızdan da özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

"KALBİMİ İŞİME VERECEĞİM"

İstifa edeceği iddiaları ile ilgili olarak ise Bilic, şunları kaydetti:
"Gelecek sezonla ilgili burada devam etme yönünde bir beklentim yok derken bunu kendi açımdan söylemedim, kulüp açısından söyledim. Çünkü futbolda işlerin nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyorum. Beşiktaş gibi bir takımı çalıştırıyorsanız buradaki kriteri bilmeniz gerekiyor. Buradaki kriter şampiyonluk, başarı kriteri olarak dürüst bir şekilde fikrimi beyan ettim. Tabii ki de bununla ilgili yönetimle görüşeceğiz. Son iki maçta şimdiye kadar olduğu gibi bütün dikkatimi, bütün konsantrasyonumu, bütün kalbimi işime vereceğim. Ondan sonra da yönetimle bir görüşme yapacağız ve dostça bir şekilde bu görüşmeleri yürüteceğimizden de eminim." 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0