banner101

Bilic: 'İkinci tur vizesi aldığımız için mutluyuz'

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, ikinci tur vizesi aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Bilic: 'İkinci tur vizesi aldığımız için mutluyuz'
 Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, ikinci tur vizesi aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için turu geçmek önemliydi. Zor bir zeminde oynadık. Yeteri kadar kaliteli olan ve bize zarar verebilecek bir takıma karşı oynadık. Daha fazlasını hak ettik. Skor 2-0 iken 3. golü bulabilirdik. Önemli fırsatlar kaçırdık. Frikik sonucu bir gol yedik ve şanssız bir golle de maç beraberliğe geldi. Turu burada garantiledik" dedi

Başarılı çalıştırıcı, önceliklerinin Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmak olduğunu vurgulayarak, "Avrupa'da iyi işler yapıyoruz ama önceliğimiz ligde şampiyon olmak. Chelsea İngiltere'de PAOK, Olympiakos Yunanistan'da şampiyon olmak ister. Avrupa bizim için çok önemli. Çünkü uzun bir süredir cezadan dolayı Avrupa'dan uzak kaldık. Zor bir maç takviminden geçiyoruz. Buradan turu almak psikolojik olarak çok önemliydi. Tottenham maçı artık ölüm kalım karşılaşması olmayacak. Ama tabii ki önemli ve hedef bir maç. Bazı işleri iyi yapmalıyız. Duran toplarda fiziksel olarak yetersisiz. Burada da gereksiz fauller ve top kayıpları yapmayarak önlem alabiliriz" açıklamasında bulundu.

"ATIBA ÇOK CENTİLMENDİR"

Karşılaşmanın ikinci yarısında kırmızı kartla oyun dışı Atiba Hutchinson'a da sahip çıkan Hırvat hoca, "Şaşkınım, itirazdan dolayı kart yediğini görmemiştim. Kimseye hakaret veya küfür etmez. Çok centilmendir. Gördüğü karttaki reaksiyonunu anlıyorum. Hakeme sadece niye böyle bir karar verdin demiş. Atiba'ya güveniyorum" diye konuştu.

Karşılaşma sonrası siyah-beyazlı takımın yıldız futbolcusu Demba Ba, Oğuzhan Özyakup ve kaleci Cenk Gönen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DEMBA BA: "EN İYİ MAÇIMI OYNAMADIM"

Beşiktaş'ın, Asteras Tripolis karşısında ilk golünü kaydeden Demba Ba, yavaş yavaş formunu bulduğunu belirterek, "İstediğimizi almamız önemliydi. İyi oynamadık ama yeterli skoru aldık. Hafta başında kişisel nedenlerle zorluklar yaşadım. En iyi maçımı oynamadım. Takım halinde bir puan aldık. Penaltılar bana aitti. Gökhan topu benden rica etti. Ben de bana yaptığı asistler karşılığında ona bir hediye verdim” dedi.

OĞUZHAN ÖZYAKUP: "ÖNEMLİ OLAN TUR ATLAMAKTI"

Siyah-beyazlı takımın yetenekli oyuncularından Oğuzhan Özyakup ise, “Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Maça dengeli başladık. İki takım da pozisyonlar buldu. Öne geçtik. Her şey elimizdeydi ama duran toptan golü yedik. Atiba da atılınca zorlandık. Önemli olan tur atlamaktı ve bunu başardık. Büyük hedeflerimiz var. İlk hedefimize ulaştık. İnşallah daha ileri gideriz” diye konuştu.

CENK GÖNEN: "FARKLI BİR GALİBİYET ALABİLİRDİK"

Kaleci Cenk Gönen de farklı kazanabilecekleri mücadeleden beraberlikle ayrıldıklarını vurgulayarak, "Farklı bir galibiyet alabilirdik ama bir duran top golü yedik ve 10 kişi kaldık. Rakip üzerimize daha güçlü gelmeye başladı. Zemin de ağırdı. Puan alıp gruptan çıkmayı garantiledik. Tottenham’ı yenerek grubu lider tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

ASTERAS TRIPOLİS CEPHESİ

Asteras Tripolis Teknik Direktörü Staikos Vergetis ise galibiyet için çabaladıklarını ancak Beşiktaş'ın iyi savunma yaptığını söyledi. Vergetis, Avrupa'da yollarına devam etmek için gerekli olan galibiyeti alamadıklarını belirterek, "İyi hazırlanmıştık maça. Beşiktaş erken bir gol buldu. İkinci yarı gol atmak için çabalarken ikinci golü yedik. Galibiyet için çabaladık ama Beşiktaş iyi savunma yaptı. Şimdi önümüzdeki Partizan maçını kazanmaya çalışacağız" sözlerini sarf etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0