banner102

Beşiktaş, Slaven Bilic'le yollarını ayırdı mı?

Beşiktaş yönetiminin Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile yolları ayırma kararı aldığı iddia edilirken, siyah beyazlılar iddiayı yalanladı.

Beşiktaş, Slaven Bilic'le yollarını ayırdı mı?
 Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk şansını son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla yitiren siyah-beyazlılarda teknik direktör Slaven Bilic'in görevine son verildiği öğrenildi. Ligde 29. haftaya Galatasaray'la birlikte 64 puanla lider giren Beşiktaş, son 3 haftada yaşanan puan kayıplarıyla şampiyonluğa havlu attı. Ankara'da oynanan ve 1-0 mağlup olunan Torku Konyaspor maçının dönüşünde taraftarların tepkisini alan Beşiktaş Yönetimi'nin, teknik direktör Bilic ile yolları ayırma kararı aldığı belirtildi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu, bugün yapacağı toplantının ardından Slaven Bilic'in görevi hemen mi yoksa sezon tamamlandıktan sonra mı bırakacağına karar vermesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TAN YALANLAMA
Bilic ile yolların ayrıldığı haberleri basında hızla yayılırken, Beşiktaş'ın internet sitesinden de bir açıklama geldi. Açıklamada, ayrılık haberleri yalanlanırken, Beşiktaş Yönetim Kurulu toplantısının saatinin verilmesi dikkat çekti. Bu detay toplantıdan sonra ayrılık kararının resmen açıklanacağı şeklinde yorumlandı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Çeşitli basın-yayın organlarında yer alan, teknik direktörümüz Slaven Bilic'in görevine yönetim kurulumuz tarafından son verildiğine yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Toplantısı, bugün saat 15.00'te başlayacaktır." 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0