Başkan Açıkladı, Bakambu Bursaspor’da

Transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Bursaspor, Sochaux’un forveti 23 yaşındaki Cedrid Bakambu ile el sıkıştı. Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, İHA’ya yaptığı açıklamada golcü oyuncu ile her konuda anlaştıklarını...

Başkan Açıkladı, Bakambu Bursaspor’da
banner98
Transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Bursaspor, Sochaux’un forveti 23 yaşındaki Cedrid Bakambu ile el sıkıştı. Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, İHA’ya yaptığı açıklamada golcü oyuncu ile her konuda anlaştıklarını ve yarın Bursa’ya gelmesini beklediklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in açılış haftasında sahasında Galatasaray’a 2-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, golcü oyuncu transferinde sona geldi. Geçtiğimiz yıl Fransa 1. Ligi’nden düşen Sochaux forması giyen Cedric Bakambu ile her konuda anlaşmaya varan yeşil-beyazlı yönetimin bu oyuncuya yarın imza attırması bekleniyor.
BAŞKAN BÖLÜKBAŞI İHA’YA KONUŞTU
İHA’ya açıklamalarda bulunan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, “Bakambu ile yaklaşık 10 gündür görüşmelerimizi sürdürüyorduk. Prensip anlaşmasına varmıştık. Şu anda bu oyuncunun transferinde bir engel kalmadı. Yarın Bursa’ya gelmesini bekliyoruz. Hocamızın istediği bir oyuncuydu. Beraber görüntülerini izledik. Çok hızlı ve etkili bir oyuncu. Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda takımımıza katkı yapacağına inandığımız bir oyuncu. İmza attırmadan transfere bitti gözüyle bakamıyoruz. Bu transferinde gerçekleşmemesi durumunda yine Fransa’dan görüştüğümüz bir oyuncu var” diye konuştu.
DEĞERİ 3 MİLYON EURO
Fransa Ligue 1’de Sochaux forması altında 94 maçta görev alan Bakambu, 18 gol, 3 asist kaydetti. 23 yaşındaki golcü oyuncunun dünyaca ünlü transfermarkt.com.tr sitesinde piyasa değeri 3 milyon Euro olarak belirlendi.
Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2014, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0