banner102

Aziz Yıldırım: Biz büyük bir aileyiz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 1 milyon üye çalışmalarının sürdüğünü söyledi.  

Aziz Yıldırım: Biz büyük bir aileyiz
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 1 milyon üye çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Başkan Aziz Yıldırım, kulübün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin 130-Aralık/2013 sayısında, 'Biz büyük bir aileyiz' başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Fenerbahçeliler, Sizlerle bir kere daha beraber olmanın mutluluğu içindeyim. Evet biz bir aileyiz. Hem de çok büyük bir aileyiz. Fenerbahçe Ailesi bir tarihtir; okumasını bilene. Destandır... Ve bu destanın kahramanı Fenerbahçelilerdir.

Biz artık sadece kupa sahibi, şampiyonluklar sahibi ya da çok başarılı dünya çapında bir kulüp değiliz. Biz dünyada eşi benzeri olmayan bir aileyiz. Sadakatin, sevginin, bağlılığın, zaferlerin en büyük ve en güzel resmiyiz. Bu yüzden çok mutlu ve gururluyum. Ve Fenerbahçe’yi bu dönülemez ve erişilemez noktaya taşıyanlara şükranlarımı sunuyorum... Bunun en güzel anlatımının hep bir arada olmak ve hep bir arada kalmak olduğunu biliyorum. Çünkü biliyoruz ki aileler birbirleriyle tokalaşmaz; sarılırlar. Bu nedenle "Biz büyük bir aileyiz". Gecemizi de bu yüzden önemsiyorum. Ama görülmemiş bir katılım ve birliktelik örneği olan bu gecenin bile yeterli olmayacağını biliyorum. Bu bağlamda ben ve Yönetim Kurulumuzun "Fenerbahçe’nin ve Fenerbahçelilerin olduğu her yerde olmak" yolundaki kararlılığımızı en kısa zamanda hayata geçireceğimizi ve bunun için gerekli olan projelerimizden biri, "1 Milyon Üye" için çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü buradan bir kez daha söylüyorum.

Kulübümüzün göğüs gerdiği tüm zorluklar, yaşadığı tüm sportif başarılar ve atabileceğimiz tüm büyük adımların yegane sebebi işte budur. Bu nedenle buradan ayrı ayrı başarılara değinmeyeceğim. Çünkü biz ve sizler en önemli şeyi başarmış durumdayız. Bu yüzden; bağımsızlığın ve büyüklüğün resmini Fenerbahçe Tarihi’nin aydınlık duvarlarına astıran tüm Fenerbahçelilere selam ve sevgilerimle."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0