banner102

Ayrılmadı yıldızı parladı

Devre arasında Karabükspor’un kapısından dönen Galatasaray’ın genç oyuncusu Yasin Öztekin'in, sarı-kırmızılı takımda adeta yıldızı parladı. Galibiyetlerde başrol oynayan Yasin, 4 maçta sarı-kırmızılı takıma 10 puan ve 3 buçuk milyon Euro kazandırdı.

Ayrılmadı yıldızı parladı
 Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 25 haftada topladığı 55 puanla zirvede yer alan sarı-kırmızılılarda, 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Yasin Öztekin’in son haftalardaki performansı göze çarpıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ligde son 6 maçta da görev verdiği yetenekli oyuncu, galibiyetlerin baş mimarı konumuna geldi.

10 PUAN KAZANDIRDI
Devre arasında Kardemir Karabükspor’un Furkan Özçal ile birlikte kiralık olarak kadrosuna katma isteğine karşı takımda kalmayı başaran Yasin, zirve yarışındaki sarı-kırmızılı takıma ikinci yarıda 10 puan kazandırdı. Balıkesirspor, Sivasspor ve Kasımpaşa galibiyetleri ile 2-2 sonuçlanan İstanbul Başakşehir maçlarında gösterdiği performansla öne çıkan Yasin, TFF’nin galibiyet ve beraberliklere verdiği primler ile de takımına 3 buçuk milyon Euro kazandırdı.

UMUT BULUT’U GEÇTİ
Hücum oyuncularına yaptığı katkıyla dikkat çeken deneyimli futbolcu, son 6 maçta 1 gol, 4 asistlik performans sergileyerek toplam 5 gole direkt katkı sağladı. 28 yaşındaki oyuncu, hücum performansı ile golcü oyuncu Umut Bulut’un istatistiklerini de geride bıraktı. Balıkesirspor maçında toplam 10 kez gol girişiminde bulunan Yasin, Sivasspor mücadelesinde 3, Başakşehir karşılaşmasında 6 ve 2 asist yaptığı Kasımpaşa maçında 8 kez gol girişiminde yer aldı. İleri uçta görev alan Umut Bulut ise bu rakamların altında kaldı.

FURKAN ÖZÇAL SINIFTA KALDI
Kardemir Karabükspor, devre arasında 250 bin Euro kiralama bedeli ile Yasin Öztekin’i sezon sonuna kadar kadrosuna katmak istemişti. Ancak oyuncunun gitmek istememesi üzerine teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Yasin’i kadroda tutmuştu. 450 bin Euro kiralama bedeli karşılığında Karabükspor’un kadrosuna kattığı Furkan Özçal ise düşme potasında yer alan yeni takımında forma şansı bulmakta zorlanıyor. Ligin ikinci yarısında çıktığı 6 maçta yalnızca 323 dakika sahada kalan Furkan, gol yollarında da etkisiz kaldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0