banner102

Artem Radchenko Fenerbahçe’de gibi

Fenerbahçe’nin deneme amaçlı Türkiye’ye getirdiği Artem Radchenko, "Fenerbahçe’yle anlaştım. U20 Dünya Kupası’ndan sonra sözleşme imzalayacağım" dedi.

Artem Radchenko Fenerbahçe’de gibi
 Ukrayna’da bir gazeteye açıklama yapan genç futbolcu, kendisini birçok Avrupa kulübünden teklif olduğu yönündeki iddialarıyla söze başladı. Artem, bunların başında Belçika, Hollanda ve Türkiye olduğunu ifade etti. Menajerinin kendisine Fenerbahçe’den bir teklif olduğunu söylemesi üzerine diğer ülkelerden gelen teklifleri geri çevirdiğini dile getiren Radchenko, “Menajerimle oturduk ve seçeneklerin ne olduğuna baktık. En iyisi hangisi olur, daha iyi nasıl bir yere giderim diye düşündük ve küçük farkları çözdüm. Her şey sonunda Fenerbahçe’yi gösterdi. Fenerbahçe’ye gitmemin daha iyi olacağına karar verdik” dedi.

Fenerbahçe’ye gelen ve U21 takımı ile antrenmanlara çıktığını da söyleyen genç futbolcu, “İstanbul’da 1 hafta kaldım, takım ile çalıştım, antrenman maçında oynadım ve 2 gol attım. Sonrasında kontrat üzerinde anlaştık” diyerek sarı-lacivertli takıma transfer olduğunu itiraf etti.

BURSASPOR MAÇINDA TRİBÜNDEYDİ

Röportaj verdiği gazetecinin, transferler ilgili detayları sorması üzerine Artem Radchenko ise şöyle konuştu:

“Kontrat üzerinde anlaşıldı. Her şey hazır ve tamamlandı. Ancak imzası eksik. Bunun sebebi de Türkiye’de takımların istediği zaman oyuncularla sözleşme imzalayamaması. Sadece transfer dönemi açıldığında açıklayabiliyorlar. O zamana kadar anlaşma sadece sözlü kalmak zorunda. Fenerbahçe’de sportif direktör ile benim menajerim anlaştı. Her şey detaylarıyla tamamlandı. U20 Dünya Kupası’nın ardından kulübe gelerek sözleşme imzalayacağım.”

Artem Radchenko, Fenerbahçe’nin ligde oynadığı Bursaspor maçını da tribünden takip ettiğini gösteren bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0