Arda Turan mı? Hakan Çalhanoğlu mu?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur maçında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ın takımı Bayer Leverkusen ile Arda Turan’lı Atletico Madrid karşı karşıya gelecek.

Arda Turan mı? Hakan Çalhanoğlu mu?
banner98
 UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda milli oyuncular karşı karşıya gelecek. İspanyol ekiplerinden Arda Turan’lı Atletico Madrid ile Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu’nun takımı Bayer Leverkusen 2. Tur ilk maçında kozlarını paylaşacak. BayArena’da yarın TSİ 21.45’te başlayacak olan karşılaşmada Arda Turan takım kadrosunda yer alırken, Hakan Çalhanoğlu ise teknik direktör Schmidt'den görev bekleyecek. Ömer Toprak ise kart cezası nedeniyle bu mücadelede takımdaki yerini alamayacak.

MAÇI FATİH TERİM DE İZLEYECEK

Öte yandan karşılaşmayı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de izleyecek. BayArena’daki karşılaşmada milli futbolcuların son durumlarını gözleyecek olan tecrübeli teknik adamın, Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasındaki buzları da eritmesi bekleniyor. Bu iki ismin 28 Mart’ta Hollanda ile oynanacak olan Euro 2016 eleme grubu maçında milli takım kadrosuna alınması bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 19:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0