Anadolu Ulaşım, Uşak Sportif’in Resmi Ulaşım Sponsoru Oldu

Anadolu Ulaşım ve Uşak Sportif sponsorluk anlaşması için iftar yemeğinde bir araya geldi.Uşaksportif Yönetim Kurulu, Anadolu Ulaşım Yönetimi ve davetlilerin hazır bulunduğu iftar yemeğinde Uşak için önemli adımlar atıldı. Anadolu Ulaşım,...

Anadolu Ulaşım, Uşak Sportif’in Resmi Ulaşım Sponsoru Oldu
banner98
Anadolu Ulaşım ve Uşak Sportif sponsorluk anlaşması için iftar yemeğinde bir araya geldi.
Uşaksportif Yönetim Kurulu, Anadolu Ulaşım Yönetimi ve davetlilerin hazır bulunduğu iftar yemeğinde Uşak için önemli adımlar atıldı. Anadolu Ulaşım, Beko Basketbol Ligi takımlarından Uşak Sportif’in 2014-2015 sezonu resmi ulaşım sponsorluğunu üstlendi ve bu akşamki iftar yemeğinin ardından imzalar atıldı. Uşak Sportif için özel olarak hazırlanan bir otobüsünü Uşak Sportif’e tahsis eden Anadolu Ulaşım, ayrıca takımın şehir içi ve şehirlerarası ulaşımını sağlayacak. Anadolu Ulaşım, bunun yanı sıra her ay düzenli olarak oyuncuların yemek ihtiyaçları da üstlenirken, maddi anlamda da destek olacak.
İmza töreninde konu ile ilgili açıklama yapan Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçın, “2003 yılında kurucumuz merhum Orhan Erdoğmuş ile yola çıkan Anadolu Ulaşım, hemşehrilerinin desteği ile kısa sürede tanınarak sektörde yerini almıştır. Biz de bu desteğin karşılığını daima memleketimize, doğduğumuz topraklara, güzel Uşak’ımıza geri veriyoruz. İşte bu desteklerden en önemlilerinden bir tanesini de memleketimizin gururu Uşak Sportif için yapıyoruz. Kendilerine tahsis ettiğimiz otobüs hayırlı olsun” dedi.
Uşaksportif Yönetim Kurulu Başkanı Arif Akçakaya ise, “Uşak Sportif geçen sene başarılı bir süreç geçirdi. Bu sene de başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Mehmet Ali Bey nezdinde Anadolu Ulaşım’a verdiği destekler için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0