banner101

Rasulayn'da Sıcak Çatışma!

Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesi'nde, havanın kararmasıyla birlikte El Nusra ile PYD güçleri arasında çatışma çıktı. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde tedirginliğe neden olurken, sınır hattında önlemler attırıldı

Rasulayn'da Sıcak Çatışma!
 Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesi'nde, havanın kararmasıyla birlikte El Nusra ile PYD güçleri arasında çatışma çıktı. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde tedirginliğe neden olurken, sınır hattında önlemler attırıldı.

Suriye'nin Rasulayn İlçesi'nde geçen 16 Temmuzda El Nusra ile PYD güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmalarda seken mermiler nedeniyle Ceylanpınar'da 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Çatışmaların ardından Rasulayn'daki kontrolü PYD güçleri ele geçirirken, sınır hattında güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.


Gündüz saatlerinde sessizliğin hakim olduğu Rasulayn'da, havanın kararmasıyla El Nusra cephesi ile PYD güçleri arasında çatışma başladı. Top ve silah seslerinin duyulduğu Ceylanpınar'da tedirginlik yaşanırken, sınır hattındaki önlemler arttırıldı. Sınırın sıfır noktasında bulunan öğretmenevinde çatışmaları takip eden gazeteciler ise silah seslerinin başlamasının ardından çelik yeleklerini giyerek güvenli bölgelere geçti.

Milliyet


Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0