lösev Hastanede Yatan Hastaları yalnız Bırakmıyor

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, kanser hastalarını tedavileri boyunca yalnız bırakmıyor.20 yıldır lösemili çocuklara,uzun yıllardırda yaşı ve tanısı fark etmeden tüm kanser hastalarına maddi, aynî ve sosyal yardımlarını ulaştıran LÖSEV,hastane ziyaretleriyle de yatarak tedavi gören hastalarına moral oluyor.

lösev Hastanede Yatan Hastaları yalnız Bırakmıyor
banner98

LÖSEV Bursa Şubesi Sosyal Hizmetler Birimi tarafından gerçekleştirilen hastane ziyaretleri kapsamında Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi’nde yatan kanser hastaları ziyaret edildi. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen ziyarette, hem hastalar hem de refakatçileri unutulmadı.

Hastane ziyaretinde, hasta ve refakatçilere ihtiyaç duyabileceği sarf malzemeleri, ikramlıklar sunuldu, sohbetler edildi. LÖSEV Sosyal Hizmetler uzmanlarıtarafından yeni tanı almış hastalara ise LÖSEV yardımları hakkında bilgiler verildi.

LÖSEV tüm Türkiye’de gerçekleştirdiği hastane ziyaretleriyle hastalarına kanser tedavisinde en önemli ilaç olan morali aşılıyor.

Bursa’da da gündüz ve akşam ziyaretleriyle Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Uludağ Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesive Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’nde tedavi gören çocuk ve yetişkin hastalar yalnız bırakılmıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0