Dünya’da obezite hızla artıyor

Dünya’da obezite hızla artıyor, ithalattan dolayı ürünlerin besin değerleri düşüyor. Just Food Market, yerli üretimi destekleyen ürün yelpazesi ile kullanıcılarına tüm lezzetlere sağlıkla erişme imkanı sunuyor.

Dünya’da obezite hızla artıyor
banner98
 Türkiye’de ilk olan Just Food Market konsepti, tüm ihtiyaçlarınızı temin edebileceğiniz şekilde kullanıcıların karşısına çıkıyor. Geniş menü içeriğinin yanı sıra evde yapılmış tamamen sağlıklı çorba, ara sıcak ve ana yemek seçenekleri ile de özellikle çalışan ve tek yaşayanlara vakit kazandıracak çözümler sunuyor. Market konseptinin içeriğinde yer alan sipariş yöntemi ve gel alda sağlanan kolaylıklar şu şekilde; O gün için canınızın çektiği menüyü seçiyorsunuz ve size özel hazırlanan sağlıklı ev yemeği menünüz kapınıza kadar geliyor. Normal market mantığına farklı bir bakış açısı kazandıran Just Food Market, ürünlerin tek tek marketten alınması ve pişirme sürelerine harcanan zamanı kazandırıyor. Bu sayede hem pişirirken kaybedilen zaman hem de özellikle tek yaşayanlar için fazla yemek yapımı ile tüketilemeyen ürünlerin fazlalığının önüne geçilmiş oluyor.

Türkiye’nin sağlıklı besinleri hazır alabileceğiniz tek marketi


Çalışma hayatında aktif olarak rol alanlara biraz daha zaman ayırma fikri ile yola çıkan marka, teknolojinin gelişmesiyle hızlanan hayatların sağlıklı yemek pişirmeden pratik fast food alışkanlıklarını artırmasının önüne geçmeyi hedefliyor. Ankara’da ilk şubesini 6 ay once hayata geçiren Just Food Market, 2018 sonunda da 2 mağazası ile İstanbul’un merkez lokasyonları arasında yerini alacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0