banner101

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Arda Turan Ve Fatih Terim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonası’nda taraftarların tepki gösterdiği milli takım kaptanı Arda Turan ve teknik direktör Fatih Terim’e sahip çıkarak “Takım kaptanımıza karşı yapılan tezahüratları hiçbir şeyle...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Arda Turan Ve Fatih Terim Açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonası’nda taraftarların tepki gösterdiği milli takım kaptanı Arda Turan ve teknik direktör Fatih Terim’e sahip çıkarak “Takım kaptanımıza karşı yapılan tezahüratları hiçbir şeyle izah edemiyorum. İspanyol gelip arkadaşını teskin ediyor siz yuhalıyorsunuz, utanmıyor musunuz? Teknik direktörün hamile olan kızına sosyal medyada yapılanları bir baba olarak kabul edemiyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sanatçılara ve sporculara Hüber Köşkü’nde verdiği iftar yemeğinde konuştu.
Avrupa Şampiyonası’nda tepkilere maruz kalan milli takımın kaptanı Arda Turan ve teknik direktör Fatih Terim’e sahip çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak çok üzüldüğümüzü belirtmek isterim. Milli takımımız Avrupa Şampiyonası’nda. İlk iki maçta takımımız ne yazık ki 2 mağlubiyet aldı. Takım kaptanımıza karşı yapılan tezahüratları hiçbir şeyle izah edemiyorum. Dünyanın en güçlü takımına transfer olmuş, bugüne kadar başarılar elde etmiş. Bir anda ne oluyor ‘dışarı çık’ deniliyor. Öbür yandan İspanyol gelip arkadaşını teskin ediyor. Siz yuhalıyorsunuz utanmıyor musunuz” dedi.
Fatih Terim’e ve kızına yönelik sosyal medyadaki tepkileri de sert dille eleştiren Erdoğan, “Teknik direktöre, hamile olan kızına sosyal medyada yapılanları bir baba olarak kabul edemiyorum. Ne ahlakta vardır ne edepte vardır. Sporda galibiyetler de mağlubiyetler de vardır. Salı günü daha bir maç oynanacak. Ama şu an tamamen önünü kapatıyorsunuz. Yorumcular şimdiden konuşuyor. Durun ya bunlar bir bitsin, gerekirse oturur konuşuruz. Başta teknik direktörümüz olmak üzere futbolcularımıza azminizden bir şey kaybetmeyin diyorum. Başarılı da dönseniz, başarısız da dönseniz siz milli takımımızsınız. Oraya kadar gittiniz ya tebriklerimi sunuyorum” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0