CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şehit ailesini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari’de teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Tunahan Doktur’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari’de...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şehit ailesini ziyaret etti
banner98
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari’de teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Tunahan Doktur’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari’de teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Tunahan Doktur’un Ankara Kazan’da yaşayan ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’na ziyaretinde Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk eşlik etti. Kazan ilçesi Kayı Mahallesi’ndeki taziye evine giden Kılıçdaroğlu, şehidin annesi Dilber, babası Mustafa ve kardeşi Şevki Mete Doktur ile konuştu.
Kılıçdaroğlu, taziye ziyaretinin ardından Ertürk ile birlikte Kazan Belediyesi’ne geçti. Burada yaptığı konuşmada 15 Temmuz’daki darbe girişimine karşı gerçekleştirilen direnişte Kazan’ın büyük bir bedel ödediğinin altını çizen Kılıçdaroğlu, “Eğer ülke tehlikeye düşüyorsa siyasi görüşü ne olursa olsun insanlarımız bir araya gelebiliyorlar. Türkiye’de ilk kez bir darbe girişimine karşı bütün siyasi partiler, bütün meslek kuruluşları, bütün sivil toplum örgütleri ortak bir çaba gösterdiler, mücadele ettiler ve bunu püskürttüler. Bu bizim demokrasi tarihimiz açısından çok önemli bir süreçtir, hatta çok önemli bir basamaktır. Demokrasi bu kadar değerliyse bunu korumak, onu güçlendirmek hepimizin ortak görevidir” şeklinde konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0