NEZİR ASAROĞLU İÇİN YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR!

Tam bir başarısızlık örneği olan batık ticari geçmişinde, çok sayıda sabıkası olan Nezir Asaroğlu, FETÖ sayesinde TMSF eliyle tepeden inme bir şekilde Olay Medya’ya sokulduktan sonra yaptığı, herkesin midesini bulandıran işlerle anıldı.

Sıkıntılı para işlerinin yanı sıra, Olay Medya’da giriştiği gayri ahlaki gönül ilişkileri için yaptığı çok sayıda “Beste” de herkesin malumu. TMSF sonrası şutlanan bu beceriksiz ve müfteri şahıs, TMSF imkânları sayesinde diyalog kurduğu Mehmet Akkuş’u da soktuğu yanlış ve hayali medya yatırımlarıyla kısa sürede batırdı.

Sonra yine utanmadan başka bir işadamına yanaştı bu Nezir ve çıkar çetesinin diğer elemanları. ‘Yapsatçı gazeteci’ Ercan Akyıldız’ın uyduruk Şehir Gazetesi’ni, işadamı Ali Alkaş’ı ikna ederek sattılar. Başına da yine bu müptezel Nezir’i koydular. Bazı kesimler halen daha patronajın Ali Alkaş da olduğunu iddia etseler de, işin görünen yüzünde adam 1 ayda bu işten arazi oldu. Sağda solda da “bu adam benim başımı belaya sokacak, gazeteyi almak için verdiğim parayı da, yaptığım masrafı da sildim ve gazeteyi Nezir’e bırakıp kaçtım” diye konuşur.

İşte ipinden boşalan bu rezil adam bundan sonra da, haftalık Şehir Gazetesi’ni bir tehdit ve şantaj unsuru olarak kullanıp lüks bir hayat yaşamaya başlar. Değirmenin suyu ise tehdit edilen işadamlarından gelmektedir. İlerdeki günlerde gündeme getireceğimiz ve FETÖ’nün Bursa yargı imamı olarak halen görev yaptığı iddia edilen bir avukat ile beraber kurdukları çete ile hatırı sayılır bir servete kavuşur bu kene gibi insanlara yapışan ve sülük gibi kan emen Nezir Efendi.     

Tabi Hikmet Şahin döneminden beri Bursa’daki karanlık ilişkiler ağının tam tepesinde olan çantacı Kenan Kibar da, yıllarca Nezir Asaroğlu, Ercan Akyıldız gibi isimleri kamu bütçesinden finanse ederek yönlendiriyor.

Bir de bu ana ekibe yan kollar olarak eklenen; Mustafa Gültekin, Alpaslan Yıldız, İsmail Taştan (Yancı İsmail), Semra (Nejla) Teke, Özlem Yağmur gibi beslemeler var.

Bu isimlerin yaptıkları işleri kontrol edin, tamamının Kenan Kibar’ın çalıştığı belediyelerden beslendiğini göreceksiniz.

Bu öyle çeşni bir ekip ki, içinde sağcısı, solcusu, alevisi, milliyetçisi gibi her telden kullanılmaya müsait insan var. Tam bir FETÖ taktiği kullanılarak oluşturulan bu yapıdaki isimlere yeri geldikçe operasyon yaptırılıyor. 

Bu çıkar amaçlı suç örgütü gibi çalışan ekibin içinde yine medyaya sonradan giren mafyavari tavırlarıyla dikkat çeken bir eleman, büyükşehir belediyesinde uzun süredir görev yapan ve yıllardır şaibeli işleriyle tanınan bir isim ve ön planda da kalemşör olarak iş yapan müptezel Nezir…

Gazetecilik mesleğini kötüye kullanarak bir servet yapan ve hakkında tehdit ile şantaj suçlarından onlarca dava açılan Nezir Asaroğlu, çok sayıda davadan da ceza aldı. İstinaf süreçleri tamamlandığında içeriye girmesine kesin gözüyle bakılan Nezir, bakalım yanında kimleri de beraber götürecek?

Şantajcı Nezir için artık yolun sonu göründü. Aldığı cezalara istinaden ayrı bir operasyonla gözaltına alınması da artık an meselesi. Zira şu anda yıllardır para sızdırdığı çok sayıda işadamından bilgi toplanıyor. FETÖ bağlantıları, bu sayede oluşturulan borsada toplanan paralar, avukat, gazeteci, bürokrat ve mafya arasındaki watsapp gruplarına kadar tespit söz konusu.

Bakalım hepiniz armut gibi toplandığınızda, ulusal basında bile son dakika haberleriyle duyurulduğunuzda bütün pisliklerinizle beraber silinip gideceksiniz.

Kulağımıza son günlerde gelen çok enteresan bilgilere göre sessiz sedasız görünen Fehim Ferik’in de bu ilişkilerin tam ortasında olduğu iddia ediliyor. Bazı alengirli işlerin bu grup üzerinden çok daha yukarılara da uzandığına dair bilgiler geliyor. Bakalım çatırtı ne zaman kopacak, kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın…

Bizi takip etmeye devam edin, önümüzdeki günlerde tüm bu isimleri ve yapılan kirli işleri tek tek açıklayacağız.

İşin bir de siyaset yönü var. Öncelikle Bursa son yıllarda sahipsiz. Belediyelere, bürokratlara, teşkilata söz geçirecek ağırlıkta ve saygınlıkta bir isim yok. Başbakan yardımcılığı bile yapan Hakan Çavuşoğlu maalesef bu noktada yetersiz kalıyor.

İl yönetimi ise evlere şenlik bir halde. Etkisiz eleman pozisyonundaki il başkanı Ayhan Salman ise tam bir hayal kırıklığı. Bugüne kadar ele gelir, dişe dokunur bir işe el attığını ne gördük, ne de duyduk. Bursa’nın en büyük iki belediyesinin arasında çatışma çıkıyor ama il başkanı resmen ölü taklidi yapıyor.

Bir Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, bir Osmangazi Belediyesi’nin yaptığı sosyal medya paylaşımlarını paylaşıyor ve iki tarafa da ‘ben size yakınım’ mesajı veriyor. Bu kadar silik, bu kadar korkak il başkanlığı yapılır mı? Kardeşim sen burada AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcisisin, vursana masaya yumruğunu! ‘Gelin bakalım buraya’ diyerek iki belediye başkanını da çağırsana yanına. Ağırlığını koyup,  çözsene meseleyi. Eğer seni dinlemeyen, mızıkçılık yapan bir başkan varsa da, genel merkez eliyle çeksene kulağını.

Reis bu ülkeyi sosyal medyadan mı yönetiyor ki, siz sadece iki paylaşım yapınca işimizi yaptık diye koltuklarınızda göbek büyütmeye devam ediyorsunuz. Hayat sokakta Eyy Ayhan Salman! Tabi sen de haklısın, bu sıcakta o göbekle sahada koşturmak çok yorar adamı! Bir de şimdi vatandaşla muhatap olunca korona falan kaparsınız dimi?

Bursa böyle siyaseten sahipsiz olunca da, Alinur Aktaş gibi değişik! Bir belediye başkanı göreve gelince kafasına göre at oynatıyor. Bu FETÖcü Nezir’e her türlü desteği veriyor. Artık nasıl bir bağlantıları veya göbek bağı varsa! Kimse de çıkıp ‘ya hu kardeşim sen bu müptezele nasıl sahip çıkarsın’ diye hesap da soramıyor, ceza da kesemiyor. Koskoca Bursa bu kasabalının eline ve taşra kadar zihniyetine mahkûm kaldı iyi mi! Yazıklar olsun.

YORUM EKLE
YORUMLAR
DAVUT
DAVUT - 4 yıl Önce

TEBRIK EDERIM SIZI NECMI BEY İNŞALLAH DEVAMINI SONUNA KADAR GOTURURSUNUZ

Fatih Yamaç
Fatih Yamaç - 4 yıl Önce

Necmi kardeşim seni cani gönülden kutluyorum doğruları yazmışsın o kadar çok basiretsiz insan var ki bu memleketi yöneten insanlar önce kendini yönetsin. Ak partinin içini hatır gönülle dolduran yöneticiler Başkanlar milletvekilleri var bunlar hepsi emek hırsızı emek vermeden geldiler buralara onun için siyasetin hali bu Erdoğan çalışıyor bunlar geçiniyor.

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0