banner101

MUSTAFA DÜNDAR''İŞİMİZ GÜCÜMÜZ OSMANGAZİ''

Yerel seçimlere artık sayılı günler kaldı.

Hali hazırda artık yavaş yavaş Başkan kim olacak diye totolar yapılmaya başlandı.

Yeni adaylar kumdan kafalarını kaldırıp, yavaş yavaş meydanlara çıkmaya başladılar.

Ama diğer taraftan da, belediye başkanları, halka vaat ettikleri projeleri de bitirmeye devam ediyorlar.

İşte bu kapsamda İŞİMİZ GÜCÜMÜZ OSMANGAZİ sloganıyla, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdiği vaatleri tek tek yapmaya devam ediyor.

Bundan öncede 136 mahallenin sorunları ile tek tek ilgilenip, mahalle konaklarını yaparak halkın gönlünde haklı bir yer edinmişti.

Ayrıca Bursa'nın genel sorunu olan kentsel dönüşümde de,  yaptığı başarılı uygulamalar Osmangazi'de dikkatlerden kaçmıyor.

Osmangazi Belediyesi’nin özellikle Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile vatandaştan tam not aldığını iletelim.

Ayrıca Osmangazi'ye yakışmayan, kent meydanında ki eski binaların yıkması ve sonrasında kamulaştırma yaparak önemli bir sorunu çözmesinin de, takdire şayan bir adım olduğunu iletelim.

Gelelim Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın VİZYON projelerinden birisi olan Panorama 1326 Fetih Müzesi’nin resmi olmayan açılışına.

Bu proje ilk ortaya çıktığında, proje maliyeti ve sonrasında kamulaştırma için yapılan masraflarla çokça gündeme gelmişti.

Ama bizlerde gazeteci olarak, bu önemli vizyon projenin bitmiş halini, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte yakından görünce hayretler içerisinde kaldık.

Hakikaten çok güzel 3 boyuttu bir tarih müzesi yapılmıştı ve Başkan Dündar'ı bizlerde tebrik ettik.

Panorama müzesinin girişinde bulunan devasa kütüphane, sosyal donatı alanı ve dinlenme alanı ile güzel bir alan oluşturulmuştu.

Evet bu devasa projenin toplamda 40 trilyon kamulaştırma ile yapıldığını iletelim.

Ama bu tarih müzesinin, Bursa’ya çok önemli bir değer katacağını iletelim.

Ayrıca bu müzenin Bursa'ya ekonomik anlamda turist çekeceğini de düşünürsek, bu projenin Bursa için önemi daha iyi anlaşılır. 

Evet Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve ekibi, Bursa'ya değer katan  16 vizyon proje ile Osmangazi’nin cazibesini arttırmaya devam ediyor.

Özellikle bu vizyon projeler kapsamında Osmangazi Atletizim Salonu, Osmangazi Meydanı Kentsel Tasarım Projesi, Adrenalin Park Projesi, Kaliteli yaşam Merkezi, Osmangazi Gösteri Merkezi Projesi, Bilgi Evleri Projesi, Aile Rehberlik Merkezi,Tarihi Kedili Millet Kıraathanesi, Her köye park ve spor tesisi projesi, Tarihi Bursa Evleri Kültür Adası Projesi, Uludağ Endemik Park Projesi ve Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın, Osmangazi’ye ve Bursa'ya ayrı bir değer değer kattığını iletelim.

Yine bu devasa projeler hayata geçerken bir taraftan da, nerdeyse tüm belediyeler borçlu iken, Osmangazi Belediyesi’nin borcu olmadan, kasasında parası olan ve bu başarılı projeleri hayata geçiren başarılı bir belediye olduğunu iletelim.

Evet yerel seçimlere artık günler var. Belki bakarsınız Kasım’da erken seçim olur, belli olmaz ama Bursa'da yaptığı vizyon projeler ile bu yerel seçimle de 2 dönemdir Osmangazi Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Dündar’ın yaptığı başarılı çalışmalar ile 3.dönem Osmangazi Belediye Başkanlığı için güçlü sinyaller vererek yoluna devam ettiğini iletelim.

Gerçi bu yerel seçimlerde, önemli ilçelerde belediye başkanlarının kim olacağına karar verecek mercinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu da iletelim.

Bizler halkın görüşlerini ve isteklerini, kendi penceremizden sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Ha bu arada benim eleştirdiğim veya başarılı bulduğum Başkanlarla ilgili yazdığım yazılardan dolayı, olur olmaz yorumlar yapan arkadaşlarıma da sadece gülüyorum.

Bu yorumlara atalarımızın söylediği ''AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ'' sözüyle cevap vermek istiyorum.

Sonuçta biz gazeteci, televizyon programcısı ve radyocu olarak işimizi yapmaya çalışıyoruz.

Takdir tabi ki kamu oyunun.

İlerleyen günlerde diğer bazı ilçe belediyelerinde olan bitenleri kendi perspektifimden sizlere aktaracağım.

Selam ve Dua ile.

YORUM EKLE

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0