“Sultan Süleyman” Tekirdağ’da

‘Sultan Süleyman’ ve ‘Gel’ adlı şarkıları ile müzik dünyasında ses getiren pop müziğin ünlü sanatçısı Mabel Matiz, 51’inci Uluslararası Kiraz Festivalinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa...

“Sultan Süleyman” Tekirdağ’da
banner98
‘Sultan Süleyman’ ve ‘Gel’ adlı şarkıları ile müzik dünyasında ses getiren pop müziğin ünlü sanatçısı Mabel Matiz, 51’inci Uluslararası Kiraz Festivalinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen 51’inci Uluslararası Kiraz Festivalinin 2’inci gününde pop müziğin sevilen ismi Mabel Matiz konser verdi. Festivalin 2’inci gününde festival alanına gelen Matiz’in hayranları unutulmaz bir gece yaşadı. Konser alanını dolduran binlerce kişiye sevilen şarkılarını seslendiren Mabel Matiz, sahnede yaklaşık 2 saat kadar kaldı. ‘Gel’ ve ‘Sultan Süleyman’ gibi ünlü şarkılarını seslendiren Matiz, kendisini dinlemeyen gelenlerden tam not aldı.
Konserde Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, sanatçı Mabel Matiz’e çiçek ve festival’in simgesi olan kiraz takdim etti. Festivalin ikinci günü hakkında konuşan Eşkinat, “Eğer işinizi doğru yaparsanız. Doğru seçimler yaparsanız. Halka doğru ulaşırsanız işte halkta böyle cevabını verir sizlere. Müthiş bir keyif her zaman söylüyorum. Siyaset belki biraz savaşları ama sanat inanılmaz bir şekilde barışı körükler. İşte Süleymanpaşa barışçı bir yer ve Süleymanpaşa’yı görüyorsunuz sanatçıya ilgisini” dedi.
Festivale davetli olarak gelen ünlü tiyatro oyuncusu Zeynep Gülmez, festivalin çok güzel olduğunu belirterek, “Yarı Tekirdağ’lı sayılırım. İnanılmaz muhteşem geçiyor dünde Kibariye’de de izdiham vardı yani. Bugün de bütün gençler burada. Tekirdağ’ın gençliği inanılmaz yani baya bir genç var burada. Başkanımıza da çok Teşekkür ederim çok güzel bir organizasyon” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0