Marmaris’te Salsa Rüzgarı Esti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Kulüplerarası Türkiye Salsa Şampiyonası’da 250 dansçı dereceye girmek için performans sergiledi.Türkiye Dans Federasyonu’nun düzenlediği ’Kulüplerarası Türkiye Salsa Dans Yarışması’nın...

Marmaris’te Salsa Rüzgarı Esti
banner98
Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Kulüplerarası Türkiye Salsa Şampiyonası’da 250 dansçı dereceye girmek için performans sergiledi.
Türkiye Dans Federasyonu’nun düzenlediği ’Kulüplerarası Türkiye Salsa Dans Yarışması’nın 4. etabı Marmaris Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan dansçıların birbirinden renkli kıyafetleriyle jürinin önünden geçişi ile başlayan etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.
Yarışın açılış konuşmasını yapan Federasyon Başkanı Tolga Han Çinkitaş, yarışmaya ev sahipliği yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ve Marmaris Belediyesi’ne teşekkür etti. Çinkitaş salsayı bir sosyal sorumluluk projesi haline dönüştürmek için girişimlerde bulunduklarını kaydetti.
Yaklaşık 250 salsa dansçısının katıldığı 4. Etap yarışlarında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Dansçıları da ter döktü. Saat 17.00’ye kadar devam eden yarışmada yaş gruplarına göre ayrılan dansçılar performans sundu.
Şampiyona sonunda 11 klasmanda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2016, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0