Kiğılı, Marine koleksiyonu ile plajları fethediyor!

Erkek giyimin öncü markası Kiğılı, Marine koleksiyonu ile erkeklerin plajlarda da şıklığından ödün vermemesini sağlıyor. Kiğılı kalitesiyle üretilen deniz şortları, plaj havluları, şezlong havluları, plaj bornozları, peştamaller ve plaj terlikleri hem kaliteleri, hem de renk ve kumaş seçimleri ile şehirli erkeklerin ihtiyaçlarına eksiksiz karşılık veriyor. Marine koleksiyonu, aynı zamanda Kiğılı’nın 80 yıllık tarihinde hazırlanan ilk plaj koleksiyonu olma özelliğini de taşıyor.

Kiğılı, Marine koleksiyonu ile plajları fethediyor!
banner98

Kiğılı, şık ve tarz görünmek isteyen erkekleri çok sevindirecek bir koleksiyon ile yaz sezonunu karşıladı. Konforu, performansı ve stili bir arada sunan Marine koleksiyonu, hayatlarının her anında Kiğılı tarzını yansıtmak isteyen erkekler için yaratıldı. 80 yıllık deneyimle hazırlanan plaj koleksiyonu, modern çizgileri spor bir tarz ile birleştirerek, erkeklere stillerini plajlarda da gösterme imkanı tanıyor. Koleksiyonlarında her daim erkeklerin şıklıkları kadar rahatlıklarına da önem veren Kiğılı, Marine koleksiyonunda da bu geleneği bozmuyor.

Yaz renkleriyle canlandırıyor

Yazın vazgeçilmez renkleri lacivert, mavi, beyaz, kum rengi ve antrasit koleksiyonun ana renklerini oluşturuyor. Çabasız şıklık yaratan parçalarda, turkuaz mavisi, kahverengi, yeşil, siyah, kırmızı ve turuncu detaylarla hareket yaratılarak, muhteşem stil tamamlanıyor. Renklerin yardımıyla kendini ifade eden erkekler kadar, klasik siyahtan vazgeçemeyen erkekler de Marine koleksiyonunda aradıklarını buluyor.

Kullanım rahatlığı sunuyor

Koleksiyon hazırlanırken hem fonksiyonellik hem de şıklık göz önünde bulunduruldu. Kiğılı erkeklerinin deniz kenarında da şık görünmesini sağlayan deniz şortları, özel kesimleri ve iç astarları sayesinde, gün boyu rahatça hareket kabiliyeti sağlıyor. Yüzde 100 pamuktan üretilen peştamal, havlu ve bornozlar, suyu hızla emiyor ve kısa sürede kuruyor. Jakarlı plaj havluları, desenleriyle plajların gözdesi oluyor. Yalın ve modern çizgisiyle herkesin rahatlıkla kullanabileceği plaj terlikleri hem desenli hem düz modelleri ile sportif tarzın vazgeçilmezi oluyor.

Kaliteli, şık ve fonksiyonel parçalarıyla 80 yıldır erkek modasının öncüsü olan Kiğılı, Marine koleksiyonu ile bu geleneği plajlara taşıyarak, erkeklerin hayatlarının her anında konforlu hissederken şık görünmelerini sağlıyor.


Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2018, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0