banner102

Kibariye Festivalde Genç Çifti Nişanladı

Ünlü sanatçı Kibariye Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği 51. Uluslararası kiraz festivalinde 3,5 yıldır kavuşamayan Emre Can Harbi ve Ebru Tufan çiftini 40 bin kişinin önünde nişan kurdelesini kesti.Tekirdağ’da...

Kibariye Festivalde Genç Çifti Nişanladı
Ünlü sanatçı Kibariye Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği 51. Uluslararası kiraz festivalinde 3,5 yıldır kavuşamayan Emre Can Harbi ve Ebru Tufan çiftini 40 bin kişinin önünde nişan kurdelesini kesti.
Tekirdağ’da her sene düzenlenen bunun 51’incisi yapılan kiraz festivalinde ünlü sanatçı Kibariye sahneye çıktı. Tekirdağ ’da 51. Uluslararası kiraz festivaline katılan ünlü sanatçı Kibariye sevenleri ile buluştu. Festival alanına gelen yaklaşık 40 bin Tekirdağlı Kibariye ile unutulmaz bir gece yaşattı. Sahil dolgu alanında yapılan konsere Tekirdağlılar tarafından ilgi yoğundu. Konser alanını dolduran binlerce kişiye sevilen şarkılarını söyleyen Kibariye, sahnede yaklaşık 2 saat kadar kaldı. Sahnedeki performansından Kibariye, izleyiciden tam not aldı. Ara ara duran konserde bir sürpriz yaşandı. Kibariye, aynı zamanda sürpriz yaparak 3,5 yıldır kavuşamayan Emre Can Harbi ve Ebru Tufan’ın nişan kurdelesini kesti. Konser sırasında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ve genç çifti yanına davet eden Kibariye, 3,5 senedir kavuşamayan Emre Can Harbi ve Ebru Tufan’nın nişan kurdelesini kesti.
Kurdelenin kesiminin ardından konuşan Emre Can Harbi, 3 buçuk senedir birlikte olduklarını ifade ederek, “Uzun süredir beraberdik zaten bizde düşünüyorduk. Kibariye hanımda denk gelince böyle bir şey olsun istedik. Sağ olsunlar bizi kırmadılar yaptılar. Başta Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a Teşekkür ediyoruz. Ardından Kibariye’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Emre Can Harbi ile nişanlanan Ebru Tufan ise Kibariye’nin nişan kurdelesini kestiği için çok mutlu olduğunu ve heyecanlı olduğunu söyledi.
Konu ile ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “O kadar doğal bir sanatçı ki Kibariye birbirini seven çiftin nişanını burada binlerce kişinin önünde yapılmasını istedi. Bizim içinde büyük bir keyif tabi ki. İki seven gencin bugün nişanını kestik. İnşallah nikahlarını kıymakta bizlere nasip olur. Ama bugün Tekirdağ görmediği kalabalığı gördü. Yürüyüşte binlerce kişi caddeden aktı. Bu akşamda bütün Trakya Süleymanpaşa’da buluştu” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0