banner102

İrem Derici'nin son durumu!

Yoğun bakımda tedavi gören ünlü sanatçı İrem Derici'nin son sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Prof. Dr. Reha Baran açıklama yaptı.

İrem Derici'nin son durumu!

 Baran, Derici'yi birkaç gün daha yoğun bakımda tutmayı düşündüklerini söyleyerek, "Gözlemlediğimiz tıbbı bulgular var. Anoreksiya ile ilgili şeyler değil" dedi. 

Tedavisi süren ünlü sanatçı İrem Derici'nin son durumu ile ilgili hastaneden açıklama geldi. Prof. Dr. Reha Baran, Derici'nin yoğun bakıma geldiği güne göre daha iyi olduğunu söyleyerek, "Yoğun bakımda bilinci açık bizimle konuşuyor, televizyon seyrediyor. Gazete okuyor. Sindirim sistemi enfeksiyonu, bağırsak enfeksiyonu, idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle, başka bir hastanede tedavi altına alındı. Sıvı kaybı olmuş tıbbın gerektiği şekilde sıvılar verilmiş.

Normalde vücut metabolizması bunu tolere edip sıvı dengesizliğini yerine koyması gerekirken, hastamızda bu biraz daha dengesiz olmuş, sıvı fazlalığından dolayı solunum sıkıntısı olmuş. Solunum sıkıntısı sonrası vücuda yeterli oksijen gitmediği için daha iyi takip etmek için yoğun bakıma aldık. Herhangi bir şekilde makine destekli yoğun bakımda takip etmiyoruz. Tüm organları iyi görünüyor. Böbrekleri bitti gibi bir durum yok böbrekleri gayet iyi çalışıyor. Birkaç gün daha yoğun bakımda tutmayı planlıyoruz. Bazı değerleri tam istediğimiz şekilde yerine oturmadı" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0