Herkes Tatlı Sert Olmak İstiyor!

Bir ‘Müge Anlı’ daha çıkacak mı? Kırgın Çiçekler mi? Yoksa İçerde mi? Geçtiğimiz hafta bir sürpriz yaşanmış, haftalardır rating mücadelesini kimselere vermeyen İçerde, total grubunda yerini Kırgın Çiçekler’e kaptırmıştı.

Herkes Tatlı Sert Olmak İstiyor!
banner98

 Ve bu hafta...

Zirvede yine ve yine İçerde var. Total grubundaki bir haftalık zirve molasını veren Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral’lı İçerde, bu hafta totalde 9.36 rating 21 share, AB grubunda ise 12.86 rating 29 share alarak her iki grupta da liderlik koltuğuna oturmuş.

 

İÇERDE’YE UĞUR YÜCEL DOPİNGİ!

Uğur Yücel’in İçerde kadrosuna katılması, Aras Bulut İynemli’nin heyecan dolu sahneleri derken İçerde, yine rakiplerine nefes aldırmamış. Peki Kırgın Çiçekler dün ne yaptı?

 

Total grubunda liderliği kaptıran Kırgın Çiçekler, 8.41 rating 19 share alarak 2. olurken, AB grubunda ise 4.89 rating 11 share ile 5. sırada yer almış. Magazinn.com’un haberine göre İçerde’nin önümüzdeki haftalarda da her iki grupta zirve koltuğunda oturacağı en büyük ihtimallerden. Fakat Kırgın Çiçekler total grubunda rating savaşını kolay bırakmayacağı da kesin...

 

HERKES ‘MÜGE ANLI İLE TATLI SERT’ OLMAK İSTİYOR, AMA...

Müge Anlı diye bir gerçek var son aylarda ekranlarda...

 

Aldığı sonuçlarla herkese parmak ısırtan Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi rakip tanımıyor, aldığı rating-share ile de Prime Time’da, yani izleyenin en çok olduğu saat diliminde yayınlanan birçok dizi-programı bile gerisinde bırakıyor.

 

Dün yine Müge Anlı şov yapmış ve geleneği bozmamış. Totalde 3.99 rating 26 share ile (saatine rağmen) 7. plan Müge Anlı ile Tatlı Sert, AB grubunda ise 2.85 rating 25 share ile 9. sırada yer alıyor. (SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

HERKES BİR MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YARATMAYA ÇALIŞIYOR!

Sonuçlar böyle olunca haliyle herkes ya Müge Anlı ile Tatlı Sert olmaya çalışıyor, ya da onun kahverengisi bir formatla yöneticilerinin karşısına çıkıyor. Peki sonuç?

 

Tabii ki de olumsuz. Magazinn.com’un haberine göre Müge Anlı’yı Müge Anlı yapan birçok etken ve destek mevcut. Hele ki bir magazin ya da bir sağlık programını, sırf rating alabilmek uğruna Müge Anlı formatına dönüştürmek ciddi büyük bir krizin yaşanmasının temelini atmak demek. İsim vermeyeceğiz ama örneklerini özellikle şu son aylarda görüyoruz...

 

Biz en iyisi Müge Anlı ile Tatlı Sert’in başarısını alkışlayalım, onun taklidi işler yapacağımıza yeni işler üretelim. Şüphesiz bu, her açıdan daha verimli olacaktır...

 

HABER VE DETAYLAR İÇİN:

//www.magazinn.com/herkes-muge-anli-ile-tatli-sert-olmak-istiyor-ama-h23669.htm

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0