banner102

Genç Oyuncu, Gözünü Dizilere Dikti

Dizi ve filmlerde rol alan genç oyuncu Çağrı Öztürk, artık ağırlıklı olarak dizi piyasasında yer almak istediğini, en kısa zamanda da İstanbul’a yerleşeceğini söyledi.Geçen yıl Gece filmi ile beyaz perdeye giriş yapan İzmirli oyuncu...

Genç Oyuncu, Gözünü Dizilere Dikti
Dizi ve filmlerde rol alan genç oyuncu Çağrı Öztürk, artık ağırlıklı olarak dizi piyasasında yer almak istediğini, en kısa zamanda da İstanbul’a yerleşeceğini söyledi.
Geçen yıl Gece filmi ile beyaz perdeye giriş yapan İzmirli oyuncu Çağrı Öztürk, bu yıl da Gülten Taranç’ın yönettiği Yağmurlarda Yıkansam sinema filmi ile beyaz perde serüvenine devam etti. Başrollerini Filmde Engin Benli ve Yeliz Tozan’ın üstlendiği filmde Öztürk, müzisyen yanını kullanarak baterist bir genci canlandırdı. Tiyatro çalışmalarının da bu yıl süreceğini belirten Öztürk, gözünü dizi sektörüne diktiğini söyledi. Artık dizi sektöründe yer almak istediğini kaydeden genç oyuncu, geçmiş yıllarda dizilerde boy gösterdiğini, artık ağırlıklı olarak dizi piyasasında yer almak istediğini ifade etti.
DİZİ TEKLİFLERİ BEKLİYOR
Dizi teklifleri beklediğini belirten Öztürk, “Gülten Taranç’ın yönettiği Yağmurlarda Yıkansam sinema filminin çekimleri yaz ayında gerçekleşti. Filmde müzisyen kimliğimin de katkısı oldu. Yağmurlarda Yıkansam, 2016 yılının ocak ya da şubat ayında vizyona girecek. Sinema filminden sonra dizilere yöneldim. Bu sene hem tiyatro hem de dizileri aynı anda devam ettirmeyi düşünüyorum. Bu yüzden en kısa zamanda İstanbul’a yerleşeceğim” dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2015, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0