ÇAĞATAY AKMAN 21 YAŞINDA

Çağatay Akman ismini daha duymadıysanız ya müzikle ilginiz yok, ya da internetle… Çünkü Çağatay Akman’ın klipleri internette izlenme rekorları kırıyor… Yüz milyonları bulan izlenme oranlarıyla dikkatleri üzerine çeken genç şarkıcı geçtiğimiz günlerde Karaköy Aramızda Restaurant’da doğum gününü kutladı.

ÇAĞATAY AKMAN 21 YAŞINDA
banner98

Son yılların en büyük çıkış yapan isimlerinden Çağatay Akman, hayranlarının beğenisine sunduğu beşinci single’ı “Çek Silahını Daya Göğsüme” ve doğum gününü birlikte kutladı. Karaköy Aramızda Restaurant’ta gerçekleşen kutlamanın ev sahipliğini yapımcısı 2645 Records’un sahibi Abdullah Özdoğan üstlendi. 21 yaşına giren genç şarkıcıyı çifte kutlama gecesinde Gizem Gülşen, Ata Benli, Çağla, Kurşun, Volkan Sönmez, 2014 Miss Turkey Güzeli Dila Pekdemir, Abdullah Polatçı, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Yönetmen Talip Karamahmutoğlu, Ülkü Ocakları Eski Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Marsan Holding CEO'su Muzaffer Erdal Kılıç ve İYİ Müzik’in sahibi Ahmet Demir yalnız bırakmadı.

2016 yılında çıkardığı “Gece Gölgenin Rahatına Bak” isimli şarkısıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Çağatay Akman, hemen ardından yayınladığı “Sensin Benim En Derin Kuyum” şarkısıyla başarısını perçinledi. Fox TV’de yayınlanan “Bizim Hikâye” dizisi için seslendirdiği “Bizim Hikâye” şarkısıyla kalıcı olduğunu ispat etti.

Bu yıl seslendirdiği “Yüreğim Davacı” ile de Türk müzik tarihinde yeni bir türün öncüsü olduğunu kanıtlayan Çağatay Akman, 2645 Records – Abdullah Özdoğan prodüktörlüğünde ve müzik adamı Volkan Sönmez yönetiminde yeni hit şarkısı “Çek Silahını Daya Göğsüme” adlı şarkısını sevenlerinin beğenisine sundu. Sözleri İlyas Ertürk’e, müziği İlyas Ertürk & Volkan Sönmez’e ait olan şarkının klibini ünlü yönetmen Kemal Başbuğ çekti.

Bugüne kadar yayınladığı her videosu milyonlarca kişi tarafından izlenen Çağatay Akman, bu videoda da çok iddialı ve önceki kliplerinin performanslarını yakalayacağını düşünüyor.

ÇAĞATAY AKMAN’IN YAYINLANAN ŞARKILARI VE İZLENME SAYILARI

Gece Gölgenin Rahatına Bak: 264 Milyon

Bizim Hikâye: 134 Milyon

Sensin Benim En Derin Kuyum: 85 Milyon

Yüreğim Davacı: 36 Milyon

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0