BAŞARISINI BASIN MENSUPLARIYLA KUTLADI

Dördüncü single çalışması ‘Çiçeğim’i dinleyicisiyle buluşturan Mehmet Çevik, kısa sürede elde ettiği büyük başarıyı memleketi Bursa’da düzenlediği lansmanda basın mensupları ve radyocularla paylaştı. Şarkılarını dinleyenlerine ulaştıran radyo yöneticileri ve programcılarının yanısıra gazete, televizyon, dergi ve çeşitli yayın organlarının temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği davette Mehmet Çevik, mutluluğuna medya mensuplarını da ortak etti.

BAŞARISINI BASIN MENSUPLARIYLA KUTLADI
banner98

Basın mensuplarının yeni single’ı ‘Çiçeğim’le ilgili sorularını cevapladıktan sonra albümünü imzalayan Mehmet Çevik, kutlama için özel olarak hazırlanan pastayı ise ilk kez objektiflerin karşısına çıkardığı 1 yaşındaki oğlu Çınar ve eşi Gizem Çevik’le birlikte kesti. Dinleyicisine ‘Çiçeğim’e gösterdikleri büyük ilgi nedeniyle basın mensupları aracılığıyla teşekkür eden Mehmet Çevik, “Herkesin sevdiği romantik bir şarkıyı yazın enerjisine uygun son derece hareketli alt yapıyla yeniden düzenlemeye karar vermenin ne kadar doğru olduğunu gördük. İlk günden itibaren beni destekleyen siz değerli basın mensupları ve radyocu dostlarım başta olmak üzere herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Single’ının başarısı sayesinde bu yazın tamamını sahnede çalışarak geçirecek olan Mehmet Çevik, tatlı bir yorgunluk dönemi yaşıyor. Mehmet Çevik, Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’in ardından diğer şehirlerden gelen sahne tekliflerini değerlendirerek sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2018, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0