banner101

Kenan Kibar ve Ekibi Mahkemede Deşifre Oldu

Daha önce yazdığım ama Mahkeme devam ettiği için ve yüce Türk adaletine olan güvenimden dolayı yayınlamadığım yazıyı Mahkemenin sonuçlanması nedeni ile yayınlıyorum. Gazetemiz sahibi Necmi İnce’nin yaklaşık 1.5 yıldır devam eden Mahkeme sürecinde, Nezir Asaroğlu,  tehdit ve hakaretten 4 ay ibretlik hapis cezası aldı.

İlerleyen haftalarda Bursa medyasında yaşanan karanlık olayları yazmaya devam edeceğim.

Bursa'da yıllardır çevirdikleri fırıldaklarla herkesin başına bela olan Kenan Kibar ve ekibi, Gazetemizin sahibi Necmi İnce'ye de çatınca baltayı taşa vurdular. Necmi İnce, Kenan Kibar'ı korkusuzca afişe edince velinimetlerini korumak isteyen yalakaları da bir bir sahneye çıktılar. Necmi İnce, hakkını mahkemede arayınca da delilli ve ispatlı şekilde ekibin elemanları deşifre oldular.

Önce bulaşık Nezir sahnede!

Necmi İnce'nin Kenan Kibar'ın çevirdiği filmleri yazmasının ardından: "Seni bitiririm", "Seni tutuklatmayan Nezir değil, adi herif", "Bir müptezeli takdimimdir", "Sana reklam verenleri de maliyeden tek tek çıkarttıracağım" gibi tehdit ve hakaretlerle Gazeteci İnce'ye saldıran Nezir Asar-Keseroğlu bu kez fena çuvalladı.

Bugüne kadar çok kabarık bir adli sicil dosyası bulunan sahte kabadayı Nezir, Necmi İnce'nin hakkını yasal yollardan aradığı davada süt dökmüş kediye döndü. Ceza almasına gözüyle bakılan bu yoldan çıkmış şahıs, muhtemelen eski ertelenmiş hükümleri de uygulanacağından bundan sonra Bursa'nın başına bela olamayacak gibi görünüyor.

 

Mahkemede şok ifadeler

Köşeye sıkışan Nezir, 'Necmi İnce'ye yazmam için bana ricada bulundu' diyerek, mahkemeye Kenan Kibar'ı şahit olarak çağırdı.

Mahkemede, 'Nezir Asaroğlu'nu 25 yıldır tanıyorum' diyerek sözlerine başlayan Kıvırcık Kenan, iletişim fakültesini birincilikle bitirdiğini, uluslararası ödüller aldığını! ve bunun gibi aslı astarı olmayan ve davayla da ilgili olmayan konularda rüzgar yapmaya kalkınca araya giren hakime hanımın; " Bu konuların dava ile ne alakası var" diye tepki göstermesi üzerine eli ayağına dolaşan Tırsak Kenan, bu kez Necmi İnce'nin kendisini tehdit ettiği yalanına başvurdu.

Mahkemede doğru söyleyeceğine dair namus ve şeref sözü veren Kıvırcık Kenan, hiç çekinmeden yine yalan ve iftiraya başvurdu. Demek ki, namus ve şeref kavramları bu kıvırcık için bir anlam ifade etmiyor!

Şahitlik durumu istediği gibi gitmeyen Kenan, o panikle bu işten sıyrılabilmek için ekibinden  bir kişiyi daha afişe etti ve "Bütün bu olayları Ercan Akyıldız da bilmektedir. İsterseniz onu da şahit olarak çağırabilirsiniz" dedi.  

Çirkef Nezir 19 Kasım'da içeri girebilir

Çok güvenip şahit olarak çağırdığı Kenan Abisi de, mahkemede saçmalayıp Nezir'i kurtaramadı. 19 Kasım’da görülecek bir sonraki duruşmada dava sonuçlanabilir ve Nezir Asaroğlu ceza alıp, hak ettiği demir parmaklıkların ardına gönderilebilir.

Yıllardır Bursa'da yaptığı şaibeli işlerle ve oluşturduğu ekibi ile belediye başkanlarını ve siyasetçileri sindirip haksız kazançlar elde eden Kenan Kibar, ilk kez Necmi İnce sayesinde mahkemede ifade verdi. Bugüne kadar afişe ettiğimiz kıvırcık ekibinin 3 elemanı da bu sayede resmi olarak afişe oldu.

Alinur Aktaş hala neyi bekliyor?

Hakkında bu kadar şaibe olan, adı yolsuzluklarla anılan ve kurduğu ekibi ile Bursa'yı yıllardır haraca bağlayan Kenan Kibar'ı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş neden hala yanında danışman olarak tutuyor?

Kıvırcık Kenan'ı artık yanında gezdirmeyip kızağa çeken Başkan Aktaş'ın, "Tetikçi kalemşörlerini üzerimize saldırtacağına, kenarda danışman olarak dursun" dediği kulağımıza gelse de, sayın başkan unutma ki, sepetinde yılan gezdiren her an tetikte olmalıdır. En ufak bir dalgınlığınızda o yılan sizi sokar!

Ayrıca adliye koridorlarında afişe olan Kenan Kibar ve ekibinin size zarar verme imkânı da kalmamıştır. Eğer yanınızda olduğu süreçte bazı mahrem işlerinize şahit olup da, onları açık eder diye korkuyorsanız o ayrı!

AK Parti neden sessiz?

Millete iftiralar atarak tehdit eden Nezir Asaroğlu'nun Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden her ay aldığı binlerce lira ile beslenmesine neden kimse itiraz etmiyor?

Kenan Kibar'ın ekibinden Ercan Akyıldız'ın sahibi olduğu ve vatandaşın varlığından bile haberdar olmadığı, etkisiz Bursa'da Meydan Gazetesi'ne değerinin çok üzerinde verilen paraları niye kimse sorgulamıyor?

Kenan Kibar'ın hem bu dağıtılan reklam paralarından komisyon almasına, hem de belediyeden danışmanlık için para almasına neden göz yumuluyor?

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti'nin Bursa'daki patronu Hakan Çavuşoğlu bu konulara neden el atmıyor?

Kenan Kibar ve ekibini kim ya da kimler kolluyor? Yoksa bu haksız yollardan elde edilen bu milyonlarca TL, bilmediğimiz bir şekilde paylaşılıyor mu?

Mahkeme kararından sonra gazeteci Necmi İnce’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya açıklık getirdi.

NEZİR ASAROĞLU’NA İBRETLİK CEZA!!!!

Yaklaşık 2 yıldır başta şahsım ve ailemle uğraşan Nezir Asaroğlu denen şahıs yaptığı tehdit ve hakaretlerden dolayı gerekli cezayı aldı.

Tabi ki bu organizasyon içersinde yer alan ve mahkemeye de şahit olarak gelen başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Kenan Kibar diğer ekip arkadaşları Ercan Akyıldız, Semra (Nejla) Teke, İsmail Taştan, Hasan Şirin ile de ilgili davalarımız da devam ediyor.

Onlarla ilgili gerekli hukuki adımları attık ve yüce Türk Mahkemelerinin vereceği kararı bekliyoruz.

Sonuç itibari ile başta bu ülkede kimse kendisini ayrıcalıklı görmesin.

Bursa medyasında onlarca kişiyi ve suçsuz insanı haksız yere yazan çizen,  tehdit ve hakaretten dolayı ceza alan Nezir Asaroğlu’na  cezaevi yolu göründü.

Maalesef kendi meslektaşlarımla ilgili konunun buralara gelmesini bende istemezdim ama yapacak bir şeyim kalmadığı için bende en doğal hakkım olarak mahkemelerde hakkımı aradım ve gerekli ceza mahkeme tarafından verildi.

Hamd olsun...

Hani ne demiştik ‘Artık hiç bir şey Bursa’da eskisi gibi olmayacak’.

Tekrardan Bursa medyasının bu kadar sorunu varken bu konularla gündemi meşgul ettiğimiz için özür dilerim.

Bizi izlemeye devam edin!

Hak İle batılın mücadelesi devam edecek.

Selam ve Dua İle

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dogrucu Davut
Dogrucu Davut - 4 yıl Önce

En kısa zamanda hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0