banner101

KAYAN YILDIZ “ ERCAN AKYILDIZ

Son günlerin modası “ kayan yıldız “ bu akıma destek veren verene. 
Seda Saya’nın yerlerde sürünmesiyle kayan yıldız terimi Türkiye’nin daha bir dikkatini çekti. İnsanların örtülüsü, örtüsüzü elinde çantalarla yerlerde sürünüyor.

Yani kayan yıldız. Bursa’da gazetemiz imtiyaz sahibine son günlerde sistematik olarak saldırı yapanlar arasında Bursa’nın Jandarmasından sonra bu işin avukatlığına soyunan Ercan Akyıldız var. 30 yıllık gazeteci olduğunu söyleyen arkadaş yıllar  yılı DEĞİŞMEZ!!!
Hep 30 yıl!!!

Şantajcı gazeteciler der de, kim bunlar sorusuna bir örnek veremez. Her tarafla iyi geçinme sevdası alır başını gider. Güya ’’arabuluculuk yapıyorum’’ adı altında herkese şirin görünme sevdası. Kenan Kibar öncülüğünde toplantı yapar, gazeteci isimleri belirler, ama hep saklıdır.

Bu arkadaşı Meydan Gazetesi döneminde Hikmet Şahin’e verdiği desteklerden tanıdı Bursa. Hatta ondan öncesi Cem Uzan’ın Bursa şubesiydi. Bütün ödemeler O’nun üzerinden yapılırdı. Cem Uzan siyaseten bitince, yeni rotayı Hikmet Şahin’e çevirmişti.

Kenan Kibar ile  diyaloğuda oradan başlar, bu güne gelir. Hatta Kenan Kibar’ın mesajında ‘’…komisyon alacağım’’var derken varın siz düşünün ilişkiyi şimdi. Bu kayan yıldız ’’dürüst gazeteci ‘’. Hatta iddianın boyutu Bursa medyasını belediye desteği ile dizayn etme çabası…

İyi de, bu rolü kim verdi onu anlayamadık. Geçenlerde bir televizyon programında sabah sabah bu konuyu ayakta anlatıyor. Yine isimler yok. Diyor ki, ’’bu sosyal medya gazeteciliği bir bataklık. 500tl ye kur siteyi al sana medya’’. Sonra da 5milyon yatırımla bir haber sitesi kuruldu Bursa’da. Bu kurulan haber sitesinde, Faruk Çelik ile ilgili haber yapıldı. Haberi de Facebook’da paralı yayınladılar. Yani sitede değil!!!!

Altına edepsizce, ahlaksızca yorumları bu bataklıktaki insanlar yaptı diyor. İyi de dürüstsen niye demiyorsun paralı bir haber bu!!!. Elifi görse mertek zanneder bu. Türkiye’de 5milyona kurulan haber sitesi mi var? Kaldı ki, haber siteden değil, Facebook’da PARAYLA yayınlandı!!!!
İşin aslı Kayan Yıldızın rolü hem İsa’ya hem Musa’ya yaranma çabası.

İlginçtir ki; KENAN Kibar’ın komisyon alacağı mesajda görülünce, meğer bizim kayan yıldız Ercan Akyıldız, eski Meydan Gazetesi’nin binası Kutlucanlar’a satılırken, yine komisyon aldığı iddiası….

Şimdi komisyon alarak gazetecilik yapmak şantajcılık değil, öyle mi?

Meydan Gazetesi Hikmet Şahin Rahmetli olunca basın yayında olmasına rağmen gazete kapandı da, sonradan haftalık bir gazete kurdu. Kurduğu gazeteyi, bir gazeteci arkadaşa sattı. Bursa’nın jandarması Nezir Asaroğlu ile restleştiği iddiaları konuşuluyorken bunlar oluyor.. Şimdi bu ne turşu, bu ne perhiz?

Sonradan kurulan Bursa Meydan Gazetesi’nin sahibiyim diye dolaşıyorsun ya, ilkeli isen açıkla da gerçek sahibinin kim olduğu iddiaları açığa kavuşsun. 30yıldır kayan yıldız.

Yani işin özü şu; kimseye kötü görünmeyeyim ortada avukatçılık oynayayım diyenler, kendi gerçeklerini sakladığını sanıyorlar. Ama kimse birine parmak sallarken, aslında o dört parmağının kendilerini gösterdiğinin farkında değiller. Bir Gümüşhane atasözü der ki; Allah verdi ki, ciğeri gördü, eğer et görse bayılırlar.. 


MISTAFA GÜLTEKİN 
Bir de bizim Mıstafa var, diyor ki; Necmi İnce, Faruk Çelik’in proje adamı. O senin fikrin ama şunu söylemeliyim ki; bu Mıstafa Gültekin’in, Faruk Çelik ile ilgili kesin tedaviye ihtiyacı var. Ya Faruk Çelik kala kala proje adamı olarak kullanacağı Necmi İnce’ye mi kaldı.?

Projeleri kendisi çok iyi bilir. Özgen Keskin döneminde internet cafe köşelerinde başında şapka, üstünde uzun palto, gözünde siyah gözlük, altında bol giysiyle, mail üzerinden,dizayn etme çabası yargıyla ispatlanmış, proje Adamı..

Hatta dönem dönem Sedat Yalçın ile ilgili bir haber çıkarsa, çalılıkların arasından kafasını çıkaran Mıstafa Gültekin, hemen bir savunma yazısı yazar ‘’ben proje adamıyım’’der.

Ya arkadaş sen projenin en önemli ayağısın. Git!! Ve başla Sedat Yalçın’la. Bak seçim geliyor. Projelerini ortaya koy. Çünkü sen proje adamısın. Hatta bu arkadaş, büyük projelere dahil olmak için şimdi hangi belediyeden maaş alıyorsa (iddialarına cevap vermeli) Hatta yargıda mahkum olduğu tazminat nedeniyle sesi çıkmaz. Hala dosyaya olan borcu duran Mıstafa Gültekin, gazete sahibimizi proje adamı diye yazı yazıyor.

Sesi çıkıyor Necmi İnce’nin .Yıldırım ilçe yöneticiliği döneminde ilçe başkanı Necmi Akosman’a ’’…abi Özgen’le bizi barıştır’’diye dil döktüğü biliniyor. O zaman bu çaba hangi proje içindi?

Yani işin özü şu; Mıstafa projeleri çok bildiğin için yeni projeler içindesin. O projelerinde bizim gazetemizin imtiyaz  sahibi olmaz. Tutmaz sevgili kardeşim. Haftaya yeni konular var…
Veeee en önemlisi yine bir Gümüşhane atasözü ile giriş yapacağız. Çobanın meramı olsa tekeden süt çıkarır.Taştan sert kayaya çarptı,Balkan’larda hodri meydan yazısı İle haftaya sizlerleyiz. 
Kalın sağlıcakla…

YORUM EKLE

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0