banner102

İŞ ADAMI SEDAT PEKER'DEN BURSA'YA SELAM VAR

Geçtiğimiz günlerde ManşetX Gazetesi’nin 6 Yıl Zirvedekiler Ödül Töreni’ni, Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Salonu’nda gerçekleştirdik.
Bu kapsamda bizleri yalnız bırakmayan, bu ödül programına gelen tüm hanımefendi ve beyefendilere çok teşekkür ediyorum.
Bu ödüller arasında, jüri tarafından YILIN HAYIRSEVER İŞADAMI ödülüne, İşadamı SEDAT PEKER uygun görülmüştü.
Ödül programına yoğun programlarından dolayı gelemeyen SEDAT PEKER’in yerine, Bursa'daki kardeşi Ademey Erbay geldi ve ÇAY TV canlı yayınında kendisine SEDAT PEKER’in ödülü verildi.

Evet biz bu ödül programı öncesi değerli İş Adamı SEDAT PEKER’i ziyaret etmek istediğimizi Bursa'daki kardeşi Ademey Erbay'a söylemiştik. Sağolsun bizlerin davetini kırmayan SEDAT PEKER, İstanbul Beykoz'daki evinde Bursa'dan değerli arkadaşlarımızla birlikte bizleri ağırladı.


Öncelikle bende, ilk kez kendisiyle yüz yüze görüştüğümü ifade edeyim. Kendisinin öncelikle çok zarif ve kibar birisi olduğunu iletelim. Adaletten yana, vatansever, İslam aşığı ve örnek bir Müslüman ile karşı karşıya geldiğimi söylemek isterim. Ayrıca çok kitap okuduğu, konuşmalarında verdiği mesajlardan belli oluyordu. Yine özellikle sosyal medya mesajları ile ilgili, hiç bir hazırlığı olmadan video çekip göndermenin, herkesin işi olmadığını iletelim.
Yani ben gazeteci olmasam, görmesem inanmazdım.
Yine İşadamı SEDAT PEKER, bu dönemde en çok haberi yapılan kişilerden birisi. Öncelikle TSK'nın, Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Operasyonu için başta kendi askerimize ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO )'ya yaptığı gıda, erzak, çelik yelek ve arazi araçları ile gündeme geldiğini iletelim.
Hatta bunu kabullenemeyen başta bazı CHP’liler ve HDP’li vekiller ve vatandaşların kudurduğunu da ifade edelim.
Daha çok kuduracaklar gerçi!!!
Neden mi?
İşte sebepler...
Vay kardeşim Sedat Peker kim ki, ÖSO'ya destek veriyor?
Vay kardeşim Sedat Peker'in ÖSO ile ne bağı var?
Vay kardeşim Sedat Peker bu yardımları kimler için yapıyor? Diyen bazı sözüm ona muhalefet olsun diye konuşan zavallılar var.
Bu zavallı zatlar, ne yaptıklarını bilmiyorlar. Hemen hatırlatalım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kendi sınırlarında güvenliğini sağlamak için TSK'nın yürüttüğü Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonu’nda destek olmak için o ülkenin cihat yapan askerleri ÖSO ile birlikte güvenli koridor oluşturmak için bu harekatı birlikte yaptı. Zaten ÖSO güçlerine, kendi ülkesindeki terör örgütlerini temizlemeye güçleri yetmediği için yardım gerekiyordu. Küresel güçlerin Suriye’de çatıştığı bu ortamda, barış olsun diye orada olan bir ülke konumundayız.
Hatta bu operasyon için, CHP içerisinde bazı Milletvekillerinin arasında bile, bu operasyonun ne kadar elzem bir adım olduğunu yüksek sesle söyleyen kişilerin olduğunu da iletelim.
Bunlardan biriside CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek'tir.
Ne diyor Dursun Çiçek ''TSK'nın ÖSO ile işbirliğinin elzem olduğunu, bu bağlamda kimsenin ÖSO'yu karalamaması gerektiğini '' söyledi.
Aslında bu açıklama basit bir açıklama değildi. CHP’li İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek sade bir vekil değildi. Kendisi asker kökenli komutanlardan birisi.
Malum Ergenekon ve Balyoz davalarında kumpas kurulan komutanlardan birisiydi.
Evet genel olarak durum bu....
Ben bu görüşme öncesi ve sonrasında SEDAT PEKER ile ilgili görüşlerimin olumlu bir şekilde değiştiğini söyleyebilirim.
Hatta SEDAT PEKER'in evine gelenlerin, gidenlerin sayısının belli olmadığını iletelim.
Yani Sedat Peker'in kapısında, misafirlerinin bitmediğini söyleyelim.

Türkiye'nin dört bir yanından sevenleri onları ziyarete geliyor. Gelirken de yöresel hediyeleri ile geldiklerini söyleyelim.
Yani SEDAT PEKER işi gücü bırakmış bu aziz milletin derdi ile ilgileniyor.
Birileri de çıkmış rahatsız oluyormuşlar.
Ne haliniz varsa görün Eyyy rahatsız olanlar.
Ülkemizin SEDAT PEKER gibi işadamlarına ihtiyacı var. Allah onlardan razı olsun. Hatta bu vatansever kişilerin, bu vatanı korumak için 1sn bile düşünmeden şehit olmak istediklerini gözlerinde gördük. Rabbim bu kişilerin sayılarını arttırsın.
Yine bu görüşmede SEDAT PEKER’in, Bursa'daki onu seven vatandaşlara ve arkadaşlarına selam söylediğini iletelim.
Elçiye zeval olmaz...
Bizlerde buradan, hayırsever İşadamı SEDAT PEKER'in selamını iletmiş olalım.
Bu anlamda bizi evinde misafir eden ve en iyi şekilde ağırlayan SEDAT PEKER'e, bu misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum.
İnşallah en kısa zamanda yine kendisiyle birlikte, özel bir röportaj yaparak sizlere aktaracağız.



MANŞETX GAZETESİ 6.YIL'DA YİNE ZİRVEDE!

Durmak yok yola devam....
Usanmadan, gece gündüz demeden çalışmalara devam ediyoruz.
Kimi zaman fuarlarda, kimi zaman sokaklarda halkla röportajlar yapıyoruz.
Kimi zaman Bakanları, kimi zaman Belediye Başkanlarını, TV programlarıyla evinize misafir ediyoruz. Sizlerin sorulmasını istediğiniz soruları soruyoruz bizlerde konuklarımıza, konuklarımızda cevaplıyor.

İşte bu kapsamda 6 yıldır ManşetX Gazetesi, sizlerin tercümanı olmaya devam ediyor.
Etmeye de devam edecek inşallah.
İşte bu kapsamda geçtiğimiz günlerde ManşetX Gazetesi 6 yıl Zirvedekiler Ödül Töreni’nde sizlerle birlikte olduk.
Öncelikle ödül alan tüm konuklarımızı tebrik ediyorum.
İnşallah ödül olan kurumlar büyümeye devam eder, bizlerde onlarla birlikte büyürüz.
Yine bu kapsamda bizlere destek veren başta siz değerli okurlarımız ve sponsorlarımıza, bizlere verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlerleyen aylarda yine farklı çalışmalarla sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.



Ben, bu zamana kadar ManşetX Gazetemizde hizmet eden tüm arkadaşlarıma ve emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Hiç bir başarı bireysel değildir. Başarı birlikte çalışarak olan bir organize iştir.
Evet 6. yılı geride bırakmanın gururunu yaşayarak, daha büyük başarılar kazanmak için durmadan, sıkılmadan gece gündüz, siz değerli okurlarımıza ulaşmak için hayatın her alanında, sizlerle birlikte olmak için, çalışmaya devam edeceğiz.
Bu kapsamda bazı kişileri de rahatsız ettiğimiz içinde özür dilerim.
Nice 6.,16.,26. yıllarda sizlerle birlikte oluruz inşallah.
Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek.
Gerisi hikâye...
Ne diyelim Niyet Hayır Akıbet hayır olsun.
Not: Çay TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan, ManşetX Gazetesi 6. Yıl Zirvedekiler Ödül Töreni’ni sunmak için İstanbul'dan gelen, değerli meslektaşım Doğukan Erdem Kutlu'ya yaptığı katkı ve destek için ayrıca teşekkür ediyorum.
Selam ve dua ile
YORUM EKLE

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0