Yine Kadın Cinayeti!

Ümraniye’de evli ve bir çocuk annesi genç bir kadın, kayınvalidesi ve kayınpederiyle birlikte yaşadığı evde 17 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.

Yine Kadın Cinayeti!
banner98
Ümraniye’de evli ve bir çocuk annesi genç bir kadın, kayınvalidesi ve kayınpederiyle birlikte yaşadığı evde 17 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden genç kadını kimin bıçakladığı ise henüz belirlenemedi.

Olay geçtiğimiz Cuma günü saat 13.00 sıralarında Elmalıkent Mahallesi’nde meydana geldi. Evli ve 3 yaşında bir çocuk annesi olan Ebru B. (26), eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evde henüz bilinmeyen bir sebeple vücudunun çeşitli yerlerinden 17 kez bıçaklanarak yaralandı. Ağır yaralanan genç kadın, eşinin yakınları tarafından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Bu arada Ebru B.’nin kaçarak evlendiği eşi Hasan B.’nin çeşitli suçlardan 2 aydır cezaevinde olduğu öğrenildi.

Olayı haber alan ve hastaneye koşan Ebru B.’nin babası Ayhan T., kızının ölümünden damadının babasından şüphelendiğini iddia etti. Kızının daha önce damadının ailesi tarafından sürekli tehdit edildiğini iddia eden baba T., “Cuma günü öğleden sonra telefon geldi. Kızınız acil hastanede ameliyata alındı. Bende apar topar hemen hastaneye gittim. Hastanenin önü kalabalıktı orada duruyorlardı. Yanlarına koştum durum vaziyet nedir dedim. Abi sorma kardeşim bıçak atmış dedi. Öyle deyince ameliyathaneye koştum. Müdahale ediyoruz bıçak darbesi bayağı ağır. Kalbini zedelemiş kalbi durmuş dediler yolda. Şu anda müdahale ediliyor dediler. 1 saat kadar geçti sonra beni çağırdılar. Doktor bana hastanızın durumu vahim. Çok ağır darbe almış. 17 bıçak darbesi var. Bıçak kalbini parçalamış. Bizi bir odaya aldılar sakinleştirmek için iğne yaptılar. Bu esnada damadın ailesi kaçtılar tabi. 1 saat sonra doktor geldi ve kızınızı kaybettik dedi. Bugünde ali tıp kurumuna gönderdiler. 2 saat sonra beni içeri aldılar kızımı gösterdiler. Nasıldı kızım biliyor musunuz? Harita gibiydi. Kimin yaptığına gelirsek ben başta babasından şüpheleniyorum. Zaten baş mimarı o. Aileyi yönlendiren o. Ondan sonra onun oğlu var Selim. Ondan sonra bu çocuk. O çocuğu neden öne atıyorlar? Çünkü bu çocuk askerden hava değişimine geldi. Psikolojik sorunları var çocuğun. Hani ne kadar az ceza alırsak hani bunlar daha hala bunun peşindeler. Olayı tamamen çocuğa endekslediler. Ama asıl sonuç başındaki oğlu Mehmet. Benim kızımın başını yakan bunlar. Kızımı ben vermedim. Zaten kızım kaçtı. Ve kızımı tehdit ettiler ailene zarar veririz, kardeşine, annene zarar veririz. Bu gibi tehditlerle kızımı hep korkuttular. Kızım korkudan bize hep şirin gözüktü. Zaten iki ayda bir üç ayda bir geliyordu. Sık sık getirmiyorlardı. Zaten kocası şu an içerde kocasının da bu olaydan haberi yok.” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e seslenen baba Ayhan T., “Bakanımız var sayın Fatma Şahin’e sesleniyorum. Yani üstüne gidilsin. Cezaların en ağırı verilsin. Göstermelik değil ön kapıdan girilip arka kapıdan çıkılmasın. Başka ocaklar sönmesin. Başka çocuklar yetim kalmasın. Analar babalar ağlamasın. Başka insanların canı yanmasın. Bakanımızdan, başbakanımızdan rica ediyorum.” dedi.

Öte yandan zanlı ya da zanlıların yakalanıp yakalanmadığı konusunda bilgi verilmedi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2013, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0