banner102

YILDIRIMLI BABALAR AİLE İÇİ İLETİŞİMDE BİLİNÇLENİYOR

-YILDIRIM BELEDİYESİ, KAHVEHANELERDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ‘ETKİLİ BABA OLMANIN ÇOCUĞUN GELİŞİMİNDEKİ ETKİSİ’ SEMİNERLERİ İLE BABALARI BİLGİLENDİRİYOR

YILDIRIMLI BABALAR AİLE İÇİ İLETİŞİMDE BİLİNÇLENİYOR
 Yıldırım Belediyesi tarafından kahvehanelerde düzenlenen ‘Baba Elimi Tutsana’ adlı seminere Yıldırımlı babalar yoğun ilgi gösteriyor.


Yıldırım Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Türk toplumunun en güçlü yanlarından birisi olan aile yapısının sağlam temeller üzerine kurulması ve korunmasına katkı sağlamak için seminerlerini sürdürüyor. 152 Evler Mahallesi’nde Yıldırım Belediyesi ve Bursa Kahveciler ve Benzerleri Odası tarafından gerçekleştirilen ‘Baba Elimi Tutsana’ adlı seminerde kahvehanelerdeki babalara ve baba adaylarına, biyolojik olarak ‘Baba’ olmanın tek başına yeterli olmadığı konusunda bilgiler verildi. Çocukların sadece annelerinin değil, babalarının da sevgisine ve şefkatine ihtiyaç duyduğunun aktarıldığı sunumda, ilgili ve duyarlı babalarla büyüyen çocukların arkadaşlarıyla ve ilerde kuracağı ailelerde daha iyi iletişim kurduğuna da dikkat çekildi. Aile içerisindeki iletişimin çocukların kişisel gelişimine olumlu katkılar sunduğuna vurgu yapılan seminerde erkeklerin kadınlara nasıl davranılacağını, babalarının anneleriyle olan ilişkilerini gözleyerek öğrendiği de katılımcılara anlatıldı.


Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0