banner102

Yeşilçam'ın 'Sezercik'ine kızından dava

Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Sezer İnanoğlu'na görme engelli kızı dava açtı.

Yeşilçam'ın 'Sezercik'ine kızından dava
 “Sezercik” olarak tanınan Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Sezer İnanoğlu’nun görme engelli kızı, babasına vesayet davası açtı. Sezer İnanoğlu’nun eski eşi Meral İnanoğlu’nun kızı adına mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde, ünlü oyuncunun uyuşturucu madde almak için gayrimenkullerini değerinin çok altında sattığı, kızının yanında uyuşturucu madde kullandığı iddia edilerek mal varlığına tedbir konulması talep edildi.

Türk Sineması'nda “Sezercik” olarak tanınan oyuncu Sezer İnanoğlu’nun 2013 yılında boşandığı eski eşi Meral İnanoğlu, uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve mal varlığını savurganca kullandığını iddia ettiği Sezer İnanoğlu’na dava açtı.

Görme engelli 6 yaşındaki kızı Arzum Ayşe İnanoğlu adına dava açan Meral İnanoğlu avukatı aracılığıyla Sulh hukuk Mahkemesi’ne dava dilekçesi sundu. Dilekçede, vesayet altına alınması talep edilen Sezer İnanoğlu’nun sürekli mal varlığı üzerinde savurganca tasarruflarda bulunduğu ve uyuşturucu madde bağımlılığının da tesiri ile günlerce kendine gelemediği öne sürüldü.

“GÖRME ENGELLİ KIZININ ELİNE SİLAH VERDİ”

İnanoğlu’nun bu sırada gayrimenkullerini değerinin çok altında sattığı ve kızı Arzum Ayşe İnanoğlu’nun da yasal miras haklarını elden çıkardığı iddia edilen dilekçede, “Sezer İnanoğlu, kızıyla kişisel ilişki kurduğu sırada dahi, kızının yanında uyuşturucu madde kullanmaya devam etmiş, evin her yerinde uyuşturucu madde bırakmıştır. Hatta bir gün ruhsatsız silahını iki gözü görmeyen kızının eline vermiştir” denildi.

“MAL VARLIĞINA TEDBİR KONULSUN”

Dilekçede, İnanoğlu’nun mal varlıklarına tedbir konulması istenerek, “Vesayet altına alınması istenen babanın, mal kaçırmak kastı ve çoğu zamanda, uyuşturucu madde bağımlılığının tesiri ve savurganca harcamaları neticesinde son zamanlarda gayrimenkullerinde ciddi bir azalma bilgisi ulaştığından ötürü, mirasçısı Arzum Ayşe İnanoğlu için telafisi imkansız neticelerin oluşmaması için gayrimenkullerine, menkullerine, banka hesaplarına tedbir konulmasına karar verilmesini talep ederiz” ifadelerine yer verildi.

“ÇOCUĞUN GELECEKTEKİ HAYATI TEHLİKE ALTINDADIR”

Davalı Sezer İnanoğlu’nun uyuşturucuya para yetiştirmek için mal varlığını savurganca kullandığına değinilen dilekçede, “Davalı hem kendi hem de kızının geleceğini hiçe sayarak fütursuzca harcama yapmaktadır. Kızının geleceği için davalının menkul ve gayrimenkullerine ihtiyati tedbir konulması gerekmektedir. Davalı tüm mal varlığını elinden çıkarmaktadır. Mal varlığını kaçırma tehlikesi ve savruk hayatı nedeniyle çocuğun gelecekteki hayatı tehdit altındadır. Davalının mal varlıklarının satılmaması için tedbir konulmasını istiyoruz. Ayrıca uyuşturucu bağımlısı olması nedeniyle davalıya da mahkemenin uygun göreceği bir kimsenin vasi tayin edilmesini istiyoruz” denildi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 19:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0