banner101

Yasin-i Şerifler Başbakan için okundu

AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, Şırnak merkez, ilçe ve köylerinde kadınlar tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için 5 bin Yasin-i Şerif okunduğunu söyledi.

Yasin-i Şerifler Başbakan için okundu

AK Parti Şırnak Kadın Kolları üyeleri, Şırnak merkez, ilçe ve köylerinde kapıları tek tek çalıp, Başbakan için Yasin-i Şerif okunmasını istedi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, Kültür Müdürlüğü Salonu’nda Şırnaklı kadınlar ile ilçe, köy ve mezralardan aldıkları desteklerle okudukları Yasin-i Şerif’i Başbakan Erdoğan’a teslim edip dua etti. Başbakan’ın Kürtlere çok değer verdiğini söyleyen Atan, “Dünden beri biz Kadın Kolları Teşkilatı olarak dedik önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçim bizim için bir Çanakkale Savaşı kadar önemli. Biliyorsunuz bazı güçler Sayın Başbakanımızın üzerine gitmektedirler.

Bizler de dua etmek istedik Sayın Başbakanımız için. Çözüm süreci için özellikle. Başbakanımız Kürtlere çok büyük değerler verdi, önemler verdi. Bizlere sahip çıktı. Onun sayesinde bir yıldır gençlerimiz, kardeşlerimiz şehit olmuyor, ölmüyor, annelerimiz gözyaşı dökmüyor. Bizler de annelerimizden rica ettik. İl genelinde Şırnak merkez, Silopi, Cizre ilçeleri ve köylerimizdeki annelerimizden destek istedik. Allah razı olsun annelerimizden, Sayın Başbakanımız için onun huzuru, güçlü, dik duruşu için, milli irade için kadınlarımız yaklaşık 5 bin tane Yasin-i Şerif ve dua okudu. Bugün burada bulunmamızın nedeni inşallah buradaki hocalarımız dua edip, okunan Yasin-i Şerifler’in tümünü teslim edecekler.

İnşallah bu seçim kazasız belasız geçer, güzel bir şekilde tekrar partimizin, Başbakanımızın güçlü çıkmasına vesile olur. Halkımız için, Türkiye için, yeni bir Türkiye için, güçlü duruşu için bizler de Allah’a dua ettik. Yasinler okuduk, umarım hayırlısı olur diye düşünüyoruz. Dua okuyan bütün annelerime, bütün kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Çünkü herkes canla başla sarıldı ve Yasinler okundu. Allah razı olsun. Biz Kadın Kolları Teşkilatı olarak Allah’a inanarak, dualarla halkımızın, Türkiye’nin yanında olmayı düşündük" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0