banner102

Weltew Home ‘ailesi’ iftar yemeğinde buluştu

Weltew Home’un her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu yıl, İnegöl Gözde Kırbahçesinde 1.500 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Weltew Home çalışanları dışında ailelerinin de davetli olduğu iftar yemeğine, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı’nın birlik ve beraberliği vurguladığı konuşması damga vurdu.

Weltew Home ‘ailesi’ iftar yemeğinde buluştu

İftar yemeğinde Weltew Home Satış ve Pazarlama Direktörü Eyüp Balcı ile yönetim ekibinden yetkililer de hazır bulundu. Programda, tasavvuf müziği konseri ve sanat müziği konserinin yanı sıra çocuklar için sihirbaz gösterisi ve Karagöz Hacivat tiyatro oyunu da sergilendi.

Weltew Home dünya markası olacak!

Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı yaptığı konuşmada; “Weltew ailesinin değerli üyeleri, öncelikle Ramazan şerifinizi kutlarım. Mübarek Ramazan aynının son günlerine gelirken yaşadığımız bu güzel akşamda sizlerle ve sizlerin yakınlarıyla bir arada olmanın gururunu yaşıyorum. Böyle bir aileye sahip olduğum için gururluyum, mutluyum, sevinçliyim, heyecanlıyım ve yıllardır bu heyecanı hiç kaybetmeden, nasıl ki ticarete başladığım ilk günlerde olduğu gibi yani 21 yaşındayken yaşadığım heyecanım varsa, aynı istekle Weltew Home’u dünya markası yapmak için çalışıyorum. Biliyorum ki bu bu çalışma yolculuğunda en büyük pay çalışanlarımızındır. Sizlerin desteği, emeği olmazsa hedeflerimizden çok uzakta kalırız. Bugüne kadar tüm Weltew Home’un çalışanları farklı oldunuz, özverili, azimli, samimi, sabırlı oldunuz. Bundan sonrada aynı heyecanı sizlerden bekliyorum” dedi.

Tüm çalışanların bayramlarını ayrıca kutlayan Mustafa Balcı, “şahsım ve yönetim kurulumuz adına; inşallah önümüzdeki yıllarda da yine hep birlikte bu güzel iftar sofralarında buluşacağız. İnanıyorum ki, Weltew Home ailemizi daha da büyüteceğiz ve hep birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0